Önde ilerleyen arkadaş Sevgili moderatörümüz Sn: Barış ER, Gişede duran arkadaş
www.evimdekidost.com sitesinin saygıdeyer admini Sn. Hasan bey bu ilk buluşmamız ve çok keif aldım, dost site anlamını diğer siteler burda rahatlıkla görebilir bu daha başlangıç olacaktır çok yakında yine dost sitemiz evimdekidost.com daki arkadaşlarımızla beraber olacağız ve çok güzel organizasiyonlara imza atacağımıza inanıyorum.

Soldan sağa Sevgili adminim Emre KURSAV kardeşim, Ercan bey sıkı bir teraryumcu ve zaten tanımışınızdır artık Sn. Barış ER.

İyi ki varsınız arkadaşlar sizinle tanışmak benim için bir onurdu. Hele Tarantula hakkında verdiğiniz bilgiler çok güzel ve ilginç çok teşekürler.

Sevgili Barış hocam çok heyecanlı burada bazılarının kulaklarını çınlatıyorudu. :D Hocam Kıyakçılığın sonunu sende biliyorsun onun için takma bizim işimiz bildiklerimizi paylaşmak öyle değilmi gerisi önemli değil.
Arkadaşlar güzel bir yemek sefası yaptılar bende seyrettim ;) herşeyi içemiyorum, iyemiyorum afiyet olsun arkadaşlar bazı resimlere 13 yaşından aşağı olan varsa seyretmesin lütfen, şöyle söyleyeyim kola olan resimlere bakın sadece. :D

Burada Cihat beyle hoş bir sohbetimiz oldu, daha doğrusu ben konuştum o dinledi, başını ağrıtmadım unarım sevgili Cihat.
Bu güzel dostluktan bu güzel arkadaşlıktan başka ne istenir ki.
Bu resimleri ekledikten sonra söylemek istediğim çok şey var aslında ancak en önelisi şu bu güne kadar bir çok siteyle dost olmak istedik kimileri üyelerini çalmak istediğimizi düşündü, kimileri yalancı dedi bizlere önemi yok ama vereceğim tek cevap resimlere bakmanız yeterli. Biz dost olurmusunuz derken ne sizin üyelerinizin peşindeydik ne başka birşeyin istediğimiz gerçek bir dostluk yukardaki resimlerde gördüğünüz gibi. Arkadaşlar sizinle tanışmak güzeldi, sizinle bir arada olmak ve zaman geçirmek ayrı bir mutluluk bizim için iyi ki varsınız, diger dos sitelerimizle de bu tip etkinlikler yapmayı hedefliyoruz ve hepimiz bir araya gelene kadar devam edeceğiz. evimdekidost.com sitesi admini Sn. Hasan beye ve katılan tüm arkadaşlara içten çok teşekür ederim, en kısa zamanda yeni organizasiyonlarda buluşmak dileği ile bu bir tanışmaydı devamı çok daha güzel olacak. Saygılar.