31 Temmuz 2010, 00:06:56

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
English Germany French Italian Spanish Russian Norway Japanese Chinese Simplified Dutch Portuguese Greek Arabic
  Ana Sayfa   Forum   Yardım Giriş Yap Kayıt  

Reklamlar

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 3.İzmir Buluşması Fotoğrafları  (Okunma Sayısı 1141 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
blaunacht
Yönetici
Yeni Üye

« : 27 Nisan 2008, 20:41:09 »

Arkadaşlar bunlar benim çektiğim fotoğraflar diğer gelen arkadaşlarda eminim en kısa zamanda ekleyeceklerdir fotoğrafları.Gerçekten çok güzel bir gündü.Epey güldük allah ağlatmasın. :D Katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Sağdaki Bahri bey,soldaki evimdekidost.com'un admini Hasan bey(Bahri bey sıkı bir terraryumcu anladığım kadarıyla tarantula hastası :D)

Bu resimde baştaki Ediz bey(EDİZ DEMİR),yanındaki Barış bey(alpinho),yanındaki Aytekin bey(A.Cokoy),yanındaki Bahri bey(saçları biraz uzun olan),onun önünceki Ercan bey,yanındaki Hasan Bey(HASAN YILDIZ(drugstar),yanındaki de Cihat bey(CİHAT ÇALIK)

Yunus Emre Kursav
İzmir
www.akvaryumizmir.com
Aytekin ÇOKOY
Aytekin ÇOKOY
Genel Moderator
Yeni Üye

« Yanıtla #1 : 27 Nisan 2008, 21:49:01 »

Önde ilerleyen arkadaş Sevgili moderatörümüz Sn: Barış ER, Gişede duran arkadaş www.evimdekidost.com sitesinin saygıdeyer admini Sn. Hasan bey bu ilk buluşmamız ve çok keif aldım, dost site anlamını diğer siteler burda rahatlıkla görebilir bu daha başlangıç olacaktır çok yakında yine dost sitemiz evimdekidost.com daki arkadaşlarımızla beraber olacağız ve çok güzel organizasiyonlara imza atacağımıza inanıyorum.

Soldan sağa Sevgili adminim Emre KURSAV kardeşim, Ercan bey sıkı bir teraryumcu ve zaten tanımışınızdır artık Sn. Barış ER.

İyi ki varsınız arkadaşlar sizinle tanışmak benim için bir onurdu. Hele Tarantula hakkında verdiğiniz bilgiler çok güzel ve ilginç çok teşekürler.

Sevgili Barış hocam çok heyecanlı burada bazılarının kulaklarını çınlatıyorudu.  :D Hocam Kıyakçılığın sonunu sende biliyorsun onun için takma bizim işimiz bildiklerimizi paylaşmak öyle değilmi gerisi önemli değil.

Arkadaşlar güzel bir yemek sefası yaptılar bende seyrettim  ;) herşeyi içemiyorum, iyemiyorum afiyet olsun arkadaşlar bazı resimlere 13 yaşından aşağı olan varsa seyretmesin lütfen, şöyle söyleyeyim kola olan resimlere bakın sadece.  :D

Burada Cihat beyle hoş bir sohbetimiz oldu, daha doğrusu ben konuştum o dinledi, başını ağrıtmadım unarım sevgili Cihat.
Bu güzel dostluktan bu güzel arkadaşlıktan başka ne istenir ki.

Bu resimleri ekledikten sonra söylemek istediğim çok şey var aslında ancak en önelisi şu bu güne kadar bir çok siteyle dost olmak istedik kimileri üyelerini çalmak istediğimizi düşündü, kimileri yalancı dedi bizlere önemi yok ama vereceğim tek cevap resimlere bakmanız yeterli. Biz dost olurmusunuz derken ne sizin üyelerinizin peşindeydik ne başka birşeyin istediğimiz gerçek bir dostluk yukardaki resimlerde gördüğünüz gibi. Arkadaşlar sizinle tanışmak güzeldi, sizinle bir arada olmak ve zaman geçirmek ayrı bir mutluluk bizim için iyi ki varsınız, diger dos sitelerimizle de bu tip etkinlikler yapmayı hedefliyoruz ve hepimiz bir araya gelene kadar devam edeceğiz. evimdekidost.com sitesi admini Sn. Hasan beye ve katılan tüm arkadaşlara içten çok teşekür ederim, en kısa zamanda yeni organizasiyonlarda buluşmak dileği ile bu bir tanışmaydı devamı çok daha güzel olacak. Saygılar.

« Son Düzenleme: 27 Nisan 2008, 22:39:40 Gönderen: a.cokoy » Logged

Aytekin ÇOKOY
Discus
www.asidiscus.com
Aytekin ÇOKOY
Aytekin ÇOKOY
Genel Moderator
Yeni Üye

« Yanıtla #2 : 27 Nisan 2008, 22:19:29 »

Amcacım, teyzecim,  Emre içmedi inanın.   :D Grin Grin ;D

Aytekin ÇOKOY
Discus
www.asidiscus.com
Cihat ÇALIK
Genel Moderator
Yeni Üye

Only Discus

« Yanıtla #3 : 27 Nisan 2008, 23:26:07 »

Gerçekten çok güzel bir gün geçirdik. Umarım bir daha ki buluşmamızda daha fazla katılım olur ve daha güzel bir gün geçiririz.
« Son Düzenleme: 28 Nisan 2008, 22:46:36 Gönderen: Anonymous » Logged

CİHAT ÇALIK
BUCA - İZMİR
MAS
Moderator
Yeni Üye

« Yanıtla #4 : 28 Nisan 2008, 09:17:41 »

Güzel vakit geçirdiğiniz, resimlerden fazlasıyla anlaşılabiliyor.
   Havanın berbat olması, derbi maç oluşu ve Barış'ın herzaman yaptığını yapıp kendi evine yakın, şehir merkezine epey uzak biryerlerde organizasyon ayarlaması, katılım göstermek isteyen ve uzakta oturan arkadaşları sıkıntıya düşürdü gibime geldi. Daha kalabalık olunabilirmiş. Neyse bir dahaki sefere diyelim. Şahsen tanıdığım, Emre, Aytekin, Barış ve Ediz başta olmak üzere katılım gösteren bütün arkadaşlara selamlar. (Barış, resimler çok feci. :D )
   İyi işler yapıyorsunuz, hepinizi tebrik ederim. Saygılarımla,
« Son Düzenleme: 28 Nisan 2008, 09:32:26 Gönderen: MAS » Logged

Alp ALPARSLAN
Çiğli - İZMİR

Tanganyika türleri besler, başkada birşey bilmek istemez.
necromancer
Yeni Üye

« Yanıtla #5 : 28 Nisan 2008, 13:23:20 »

Arkadaşlar Allah muhabbetinizi arttırsın.Ne güzel böyle buluşmalar falan.Havalar şöyle biraz daha güzel olsun çok ısınmadanda bu tarafa bayramoğlu hayvanat bahsesine bizimkilerle beraber ortak bir tur düzenleyelim isterim.
« Son Düzenleme: 28 Nisan 2008, 13:52:10 Gönderen: Anonymous » Logged

Ersan Şahin
Darıca-Kocaeli
Aytekin ÇOKOY
Aytekin ÇOKOY
Genel Moderator
Yeni Üye

« Yanıtla #6 : 28 Nisan 2008, 20:07:01 »

Alıntı sahibi: "alpinho"
Alıntı sahibi: "blaunacht"
Arkadaşlar böyle masada alkol falan var ben sanki içiyomuşum gibi gözükmüş ben içmedim söyleyeyim.O yüzümün kızarıklığıda gülmekten. :D Birde bir daha ki sefere gelenlere dumandan boğulma garantisi veriyoruz. :D

Ben yalan söyleyemem söyletmeyede çalışma.Dumandan boğulma garantisi Emre arkadaşımızdan:)

Şaka bir yana gerçekten güzel birgün olarak başladı.Sonu güzel bitmedi ama.Yani en sonu Hasan ve ben üzgün ayrıldık en son.Bu tür sohbet ortamlarında bile bilgi dağarcığımıza birşeyler kattık.Yeni arkadaşlar tanıdık.Arkadaşlıkları pekiştirdik.Zaman içinde bu tür etkinlikleri yenilemek dileğiyle...

Eklemek istiyorum Aytekin'cim sende beni çirkin çekebilmek için baya uğraşmışsın.Aslında fotolarda şişman çıkmışım.O kadar şişman değilim.Geçen kızlar bile hep bana baktı.

Barış hocam bütün suç makinede, seni şişman göstermiş değiştireceğim makineyi Biranın bu şişmanlıkla hiç alakası yok. Bende bu kızlar neden bizim masaya bakıyor diye merak etmiştim meğer sen varsın diye bakıyorlarmış, artık şakır şakır yağan yağmurun altında kaçtane kız geçtiyse siz hesaplayın. Grin Grin

Aytekin ÇOKOY
Discus
www.asidiscus.com
kelkeci
Yeni Üye

« Yanıtla #7 : 28 Nisan 2008, 20:30:42 »

Bundan sonraki buluşmayı bizim burada yapıyoruz ona göre ya da güzel bir piknik alanında. Bu buluşmaya gelemedik ama diğerini kaçırmamak için elimizden geleni yapacağız Ramazan kardeşimle.

Barış TÜTER
NE MUTLU TÜRKÜM DıYENE.....
albatros99
Yeni Üye

« Yanıtla #8 : 28 Nisan 2008, 21:25:09 »

Gelemediğim için çok üzgünüm.Ne kadar güzel kareler... :(

EDİZ DEMİR
Yeni Üye

« Yanıtla #9 : 28 Nisan 2008, 23:54:22 »

Dostlar ne güzel çıkmışız fotoğraflarda... Buluşmaya geç katılmama rağmen inanılmaz keyif aldım.
   İsmi geçen tüm arkaşlarla güzel bir sohbet oldu.Alemin Kral Discus'çusu beni de discus'çu yapmaya ikna etti. Grin ;D Aytekin Bey sizi tenzih ediyorum.
   Hasan Bey;geldiğimde ben de nargile isteyeyim demiştim ancak gerek kalmadı.Birlikte içtik zaten .Bir ara dumanı görenler itfaiyeye haber verecek diye düşünmeye başlamıştım. :D
   Barış Abi sen kulak asma  hiç kimseye; içimizde en yakışıklı ve atletik sendin.
   Organizasyona emeği geçenlere teşekkür ediyorum.En yakın buluşmayı iple çekiyorum.
   Mangalı Tarantulacıyla birlikte hazırlayacağız öyle değilmi? :D ???

O RH(+)
ROTTWEILER
Yeni Üye

« Yanıtla #10 : 29 Nisan 2008, 17:07:55 »

Güzel saatlermiş,ne mutlu size..!

Özgür Topaloğlu    Yeşilyurt/ıZMıR 
[email]cunkufenerbahce@hotmail.com[/email]
0535 259 80 75 Çaldırın ararım
drugstar
Yeni Üye

« Yanıtla #11 : 10 Mayıs 2008, 01:16:02 »

Allah allah bir nargile içtik, dumanı herkese nasip olmuş  :D Ne kadar bereketli adamım ben ya... ŞAka bir yana, çok güzel dakikalar geçirdik arkadaşlar.Herkese canı gönülden çok teşekkür ediyorum.Bir dahakine demekki iki tane nargile içersem Emre bu sefer fotoğrafta düzgün çıkarsın  ;D

Arkadaşlar buyrun buluşmadan kalan makinamdaki bir kaç fotoyu sonunda ekliyorum.Kusura bakmayın yoğunluktan dolayı biraz geç oldu.

Buyrun o andan dakikalar...

SAYGILAR

Hasan YILDIZ
Akvaryum Terrarium ve Evcil Hayvan Portalı
www.evimdekidost.com
Aytekin ÇOKOY
Aytekin ÇOKOY
Genel Moderator
Yeni Üye

« Yanıtla #12 : 13 Mayıs 2008, 16:26:20 »

Ben bu rahatsızlık yüzünden siteye girmeyeli baya olmuş anlaşılan bu resimleri görmemiştim, Hasan kardeşime çok teşekür ederim bu ara Hasancım hala benim aktivasiyon gelmedi ben beklemedeyim. Emre sen dua et bu karşılaşma bundan 5 ay önce gerçeleşmedi o zamanlar bende sigara içiyordum hemde iyi içiciydim. Tanıyanlar bilir, 2 nargile birden içerdim ben, oranın halini düşünemem bile, senin fotoraflarını koyardık işte en çok eylenen arkadaşımız Emre KURSAV ama fotoğraflar hastaneden çekilmiş olacaktı büyük bir ihtimal.
« Son Düzenleme: 13 Aralık 2009, 05:05:27 Gönderen: MAS » Logged

Aytekin ÇOKOY
Discus
www.asidiscus.com
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

SMF Hit Servisi

Bu site SMFHS (SMF Hit Servisi) Üyesidir
Smf Kardeşliği.Com
smf.gen.tr aracılığı ile SMF kullanan siteler arasında yaptığımız SMF Kardeşliği listemizi görmek ister misiniz?

Bu site SM Forumlar Birliğinin Üyesidir
Toplist
TOPlist Hayvanlar Alemi Hobiler Akvaryumtoplist evcil hayvanlar Aqualink AquariaFishLinks.co.cc Akvaryum Ve Akvaristleri Buluşturan Ülke zurück zur Aquapage Abenteuer-Miniriff Top20 Aquerra - Diese Topliste ist ein muss Tier-Topliste Top 21 Aquarium Sites Die besten Tierseiten Cichlid Paradise Top Cichlid Websites EASTFISH.DE - Aquarium Top Liste All Tropical Fish Topsites List Aquarium Rater, how does your Aquarium Website Rate? Aquariumrank.com - Ranking the Top Aquarium Sites on the Internet Topliste cyber-lake.com Top Fishing Sites cm-topsites Pet Sites Animal Topsites

DSK Sunar - SmfToplist.Com

Wap - Wap2 - Wap Forum - XML - Rss

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC

Arşiv: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 1.254 Saniyede 24 Sorgu ile Oluşturuldu