Şok baskınlarımıza dün de devam ettik.
Aytekin'in hobihanede laflarken Emre'ye gitmeye karar verdik. Aslında bazen Aytekin'e böyle şeyleri yaptırmak zordur ama bu sefer ikna olması çok kolay oldu. Bir önceki gün Emre'den almış olduğum "Evde aşure var abi" tüyosu, Aytekin'i kandırmama epey yardımcı oldu.
Aytekin'i tanımayanlara da benden tüyo olsun. Adama aşureden bahsedin, size yatıya gelsin. O kadar yani...

Neyse, mesafenin yakın olması ve Emre'nin de evde bulunması sebebiyle buluşmamız uzun sürmedi.
Emre de tavsiyelerime kulak asıp bir süre önce discusa veda edenler kervanına katılmıştı. Veda etmiş etmesine ama etmese daha mı iyi olurmuş acaba.

Biz Emre'den ciddi bir atılım beklerken bakın o neler yapmış.
Ufak tefek kendi halinde bitkili bir tank kurmuş.
Tankta, killi fish (Panchax) - Kiraz tetra - Lepistes ve leopar çöpçüleri (Trilineatus) var.

Panchax'lardan yavru da almış paşam. (Bunların üremesini bir ara yazıver Emre. Pek beslenen türler değiller, ilgilenen arkadaşlar olabilir.)

Tankların bulunduğu setin alt katında da bir yanda Panchax yavruları diğer tarafta da Kribensis çifti bulunmakta.

Sohbet muhabbet derken nihayet beklenen an da geldi. Gerçi ben Aytekin'den daha önce bitirdim ama aşure de aşureydi hani.

Yarasın aslanıma götür bakalım. Nasıl ama anlattığım kadar var değil mi ?

Bizim doktorlar bu ara çok yoğun çalıştıklarından dolayı onları ziyaretimiz konusunda net bir tarih veremiyorum. Ama eninde sonunda görüşeceğiz. Kaçış yok.
Kalın sağlıcakla.