Amasya valisinin başlatmış olduğu 65 Bin Dev Öğrenci Projesi kapsamında bir öğrenci velimiz de satılarak parasının bu projeye aktarılması için okulumuza 15 adet BOR PLUS PTS-360 motor yağı katkısı hibe etmiştir. Bu ürünü satıp parasını proje hesabına aktarmak da bana düştü.

Hemen bir tanesini ben satın aldım ve aracımda kullandım. Mucize denecek kadar bir farklılık olmasa da motor sesinde azalma oldu ve sabahları araba daha rahat çalışmaya başladı. Yakıt tasarrufu da sağladığı söyleniyor. Yakıtı bilmem ama performansta da bir miktar artış var gibi. 4 yağ değişimine kadar etkisini devam ettirdiği yazıyor.
Satın almak isteyen arkadaşlar bana özel mesaj yada e-posta yoluyla ulaşırlarsa hesap numaramı verip kargo yaparım. Ürünün fiyatını 40 TL olarak belirledik. Ürünü hediye eden velimiz BOR POWER ile aynı formulle üretildiğini, firmanın ortaklarının ayrıldığını ismin arkadaşında değil, diğer ortakta kaldığını söyledi. Bor katkılı yağ almak istiyorsanız sizin de Türk Eğitimine katkınız olsun...