18 Mart 2010, 02:43:19

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
English Germany French Italian Spanish Russian Norway Japanese Chinese Simplified Dutch Portuguese Greek Arabic
  Ana Sayfa   Forum   Yardım Giriş Yap Kayıt  

Reklamlar

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: BOR PLUS  (Okunma Sayısı 73 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
AlaeddinOzmen
Moderator
Yeni Üye

« : 11 Ocak 2010, 20:55:25 »

Amasya valisinin başlatmış olduğu 65 Bin Dev Öğrenci Projesi kapsamında bir öğrenci velimiz de satılarak parasının bu projeye aktarılması için okulumuza 15 adet BOR PLUS PTS-360 motor yağı katkısı hibe etmiştir. Bu ürünü satıp parasını proje hesabına aktarmak da bana düştü. ff Hemen bir tanesini ben satın aldım ve aracımda kullandım. Mucize denecek kadar bir farklılık olmasa da motor sesinde azalma oldu ve sabahları araba daha rahat çalışmaya başladı. Yakıt tasarrufu da sağladığı söyleniyor. Yakıtı bilmem ama performansta da bir miktar artış var gibi. 4 yağ değişimine kadar etkisini devam ettirdiği yazıyor.
     Satın almak isteyen arkadaşlar bana özel mesaj yada e-posta yoluyla ulaşırlarsa hesap numaramı verip kargo yaparım. Ürünün fiyatını 40 TL olarak belirledik. Ürünü hediye eden velimiz  BOR POWER ile aynı formulle üretildiğini, firmanın ortaklarının ayrıldığını ismin arkadaşında değil, diğer ortakta kaldığını söyledi. Bor katkılı yağ almak istiyorsanız sizin de Türk Eğitimine katkınız olsun...

Alaeddin ÖZMEN
Merzifon/Amasya
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

SMF Hit Servisi

Bu site SMFHS (SMF Hit Servisi) Üyesidir
Smf Kardeşliği.Com
smf.gen.tr aracılığı ile SMF kullanan siteler arasında yaptığımız SMF Kardeşliği listemizi görmek ister misiniz?

Bu site SM Forumlar Birliğinin Üyesidir
Toplist
TOPlist Hayvanlar Alemi Hobiler Akvaryumtoplist evcil hayvanlar Aqualink AquariaFishLinks.co.cc Akvaryum Ve Akvaristleri Buluşturan Ülke zurück zur Aquapage Abenteuer-Miniriff Top20 Aquerra - Diese Topliste ist ein muss Tier-Topliste Top 21 Aquarium Sites Die besten Tierseiten Cichlid Paradise Top Cichlid Websites EASTFISH.DE - Aquarium Top Liste All Tropical Fish Topsites List Aquarium Rater, how does your Aquarium Website Rate? Aquariumrank.com - Ranking the Top Aquarium Sites on the Internet Topliste cyber-lake.com Top Fishing Sites cm-topsites Pet Sites Animal Topsites

DSK Sunar - SmfToplist.Com

Wap - Wap2 - Wap Forum - XML - Rss

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC

Arşiv: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.261 Saniyede 24 Sorgu ile Oluşturuldu