10 Mart 2010, 12:16:32

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
English Germany French Italian Spanish Russian Norway Japanese Chinese Simplified Dutch Portuguese Greek Arabic
  Ana Sayfa   Forum   Yardım Giriş Yap Kayıt  

Reklamlar

Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: (DUYURU) Akvaristler Derneği İzmir/Ege şubesi açılması hakkında...  (Okunma Sayısı 762 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MAS
Moderator
Yeni Üye

« Yanıtla #30 : 17 Aralık 2009, 20:38:17 »

Alper Bey, Allah tamamına erdirsin. Nişan arabasını kim kullanıyor diye sormuyorum. gulucuk
Yok abi ben değilim. Bu arada nişan arabası ne?  D Buralardan uzaktasın diye herşeyi unutmuşun.
Düğüne işallah.  istebu

Alp ALPARSLAN
Çiğli - İZMİR

Tanganyika türleri besler, başkada birşey bilmek istemez.
Tarcan Cevik
Moderator
Yeni Üye

« Yanıtla #31 : 17 Aralık 2009, 21:29:58 »

Ben yokken herşey degişmiş. Demek artik nişana yayan gidiliyor. D

Tarcan Çevik 
Baltimore/USA
blaunacht
Yönetici
Yeni Üye

« Yanıtla #32 : 17 Aralık 2009, 21:51:17 »

Yok abi yayan değil helikopter yeni moda. gulucuk

Yunus Emre Kursav
İzmir
www.akvaryumizmir.com
Tarcan Cevik
Moderator
Yeni Üye

« Yanıtla #33 : 17 Aralık 2009, 22:03:56 »

Demek trafikte o kadar kotulesti  gulucuk D

Tarcan Çevik 
Baltimore/USA
mdilek
Genel Moderator
Yeni Üye

« Yanıtla #34 : 17 Aralık 2009, 23:08:53 »

Böylece konu sakinlemiş oldu. Konuyu bıraktık başka muhabbete geçtik.

Mustafa Dilek / İzmir-Balçova
Küvezde bebek, Saksıda çiçek, Akvaryumda melek

Kendi menfaatine çalışmayan, Kendinden var edenlerin forumu
MAS
Moderator
Yeni Üye

« Yanıtla #35 : 18 Aralık 2009, 03:57:39 »

Ben yokken herşey degişmiş. Demek artik nişana yayan gidiliyor. D
Abi evde bize yer yokmuş. Nişan aile arasında sade bir şey olacak. Yoksa seve seve olurdum. Akşamın ilerleyen saatlerinde görüşeceğiz ama. Kutlamadan olmaz haliyle...smitten
Gene unutmazsa tabi.  sopa
« Son Düzenleme: 18 Aralık 2009, 03:59:48 Gönderen: MAS » Logged

Alp ALPARSLAN
Çiğli - İZMİR

Tanganyika türleri besler, başkada birşey bilmek istemez.
alperozelbir
Yeni Üye

« Yanıtla #36 : 18 Aralık 2009, 10:15:26 »

Gene unutmazsa tabi.  sopa

Unutmam merak etme abi... ff

Tüm arkadaşlara iyi dilekkeri için teşekkürler... Toplantınızı Alsancak tarafında yaparsanız, nişandan sonra gideceğimiz yere hepinizi beklerim....

Atsan atılmaz, satsan satılmaz torpilli üye
(Forum Gözetmeninin gelin arabası şoförü)
barracude_9911
Yeni Üye

« Yanıtla #37 : 18 Aralık 2009, 16:37:41 »

Allah tamamına erdirsin Alper gulucuk Bu arada Alper'in nişanıyla ilgili başka konu açılsaymış daha iyi olurmuş  gulucuk Mevcut konu kaynadı . Mevcut konu hakkındaki yorumum ise ; herkese Allah kolaylık versin  ff

Savaş DUMAN
Oguzzz
Yeni Üye

« Yanıtla #38 : 21 Aralık 2009, 09:27:56 »

Alper Kardeşim,

Öncelikle tebrik ederim. Eğer doğru insanı bulduysan evlilik çok güzel. Sen de bunun ilk adımının atıyorsun. Allah tamamına erdirsin. Umarım her şey gönlünce olur.

Bu arada, konu kaynamadı, sadece sakinledi ;) Hepinize, oluşan ılımlı ve olumlu havadan dolayı teşekkür ederim. Benim istediğim, beklediğim de zaten bize yakıştığı şekilde, böyle hareket edilmesiydi.

Hepinize sağlıklı günler...

Oğuz EMEM
Aliağa-İzmir

Ey Vatan, gözyaşların dinsin,
Yetiştik çünkü BİZ!
Aytekin ÇOKOY
Aytekin ÇOKOY
Genel Moderator
Yeni Üye

« Yanıtla #39 : 22 Aralık 2009, 18:58:52 »

Değerli arkadaşlar, toplantımız Cumartesi günü Saat 19:00 da Bornova büyük park içerisinde bulunan Portakal cafede gerçekleşecektir. Portakal cafe, büyük parkın içerisinde bulunan havuzun hemen yanındadır. Katılmak isteyen bütün forum arkadaşlarımızı bekleriz. Toplantımız İ.A.C. formumuzun geleceğine yönelik yapacağımız etkinlikler, çizeceğimiz yol hakkında olacaktır. Bilgilenmek isteyen, fikir sunmak isteyen tüm arkadaşlarımız bekleriz. Cumartesi günü görüşmek dileği ile. Saygılarımla.

Aytekin ÇOKOY
Discus
www.asidiscus.com
ubirkol
Yeni Üye

« Yanıtla #40 : 22 Aralık 2009, 23:13:09 »

O saatten kısa bir süre öncesinde oğlumun dokroruyla randevusu var. Yetişebilir miyim bilmiyorum ama yetişmek için elimden geleni yapacağım.
Oguzzz
Yeni Üye

« Yanıtla #41 : 28 Aralık 2009, 10:27:28 »

Sevgili Akvarist Dostlarımız,

Daha önce tarihini belirtmiş olduğumuz toplantımızın, tüm İzmirli akvaristlerin ulaşımın en kolay olacağı, merkez nokta olan Konak'ta yapılasının uygun olacağını düşünüyorum.

Tüm dostlarımızı, 07.01.2010 Perşembe günü, saat 19.30'da Konak, YKM Binası arkası, Opera Binası karşısında, Sanat Cafe'de yapılacak ilk toplantımıza bekliyoruz.

Sağlıklı günler...
« Son Düzenleme: 28 Aralık 2009, 12:01:01 Gönderen: MAS » Logged

Oğuz EMEM
Aliağa-İzmir

Yetiştik çünkü BİZ!
Oguzzz
Yeni Üye

« Yanıtla #42 : 08 Ocak 2010, 08:44:52 »

Sevgili Akvarist Dostlarımız,

Dün (07.01.2010 Perşembe) akşam saat 19.30'da planlanan ve daha önce duyurulmuş olan toplantımızı aşağıda isimleri yazılı arkadaşlarımızın katılımı ile yapmış bulunuyoruz.

1- Ümit Birkol
2- Hakan Sümer
3- Oğuz Emem
4- F.Barış Er
5- Arif Çınar
6- Görkem Baykal
7- Aylin Erhan
8- Oktay Çakır
9- Saygun Ürgen
10- Alper Özelbir
11- Osman Çelik
12- Gürcan Boy
13- Anıl Altın
14- Ceylan Şen
15- F.Kaan Ulusoy

İlk Toplantımızda alınan kararlar şu şekildeydi:

1- Akvaristler Derneği İzmir Şubesi'nin kuruluşuna desteğimiz tamdır.
2- Şubenin kurulumu için gerekli olan üye sayısına ulaşılması gerektiğinden, dileyen arkadaşlar Derneğe üye olacaklardır. Üyelik ile ilgili gerekli bilgiler için: http://www.akvaristler.org.tr/uyelik.asp
3- Yeterli üye sayısına ulaşıldığında Şube Yönetim Kurulu oluşturulacak ve Dernek Merkezi'ne bildirilecektir. Mayıs ayı içinde yapılacak olan ilk Olağan Genel Kurul'da şubemizin kuruluşu resmi olarak tamamlanacaktır.
4- Şube Yönetim Kurulunun oluşturulmasının ardından Şubemizin yapacağı falliyetler ile ilgili çalışma ve açıklamalar yapılacaktır.
5- Dernek toplantılarımız düzenli olarak devam edecek olup, üye olan/olmayan tüm dostlarımızın katılımına açıktır. Takip eden ilk toplantımız, 21.01.2010 Perşembe akşamı saat 19.30'da Konak YKM arkası EFES Cafe'de yapılacaktır.

Dün akşamki toplantımıza katılan tüm arkadaşlarımıza, şahsım adına teşekkür ederim. Çok hoş bir zaman geçirdik, güzel ve yapıcı tartışmalar yaptık. Şu andan itibaren önemli olan, Şubemizin kuruluşunu hızlandırarak, bir an önce faaliyetlerimize başlamamızdır.

Sağlıklı günler...

Oğuz EMEM
Aliağa-İzmir

Yetiştik çünkü BİZ!
ubirkol
Yeni Üye

« Yanıtla #43 : 11 Şubat 2010, 12:23:12 »

Merhabalar,
Dernek ile ilgili bir sonraki toplantı 18 Şubat 2010, Perşembe günü saat 19:30'da Konak'ta Efes Cafe'de yapılacaktır. Konu ile her türlü sorunuzu bana iletebilirsiniz. Linklerin Gorulmesine izin Verilmiyor
Linki Gorebilmek icin uye Ol veya Giris Yap veya 0533.4351690

Toplantıya katılmayı arzu eden tüm dostları aramızda görmek isteriz. Görüşmek üzere, saygılar...
ubirkol
Yeni Üye

« Yanıtla #44 : 18 Şubat 2010, 09:59:03 »

Arkadaşlar,
Bu akşam 2 tane uefa maçı olması dolayısıyla toplantıyı 1 hafta tehir ettik. Bilginize...
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

SMF Hit Servisi

Bu site SMFHS (SMF Hit Servisi) Üyesidir
Smf Kardeşliği.Com
smf.gen.tr aracılığı ile SMF kullanan siteler arasında yaptığımız SMF Kardeşliği listemizi görmek ister misiniz?

Bu site SM Forumlar Birliğinin Üyesidir
Toplist
TOPlist Hayvanlar Alemi Hobiler Akvaryumtoplist evcil hayvanlar Aqualink AquariaFishLinks.co.cc Akvaryum Ve Akvaristleri Buluşturan Ülke zurück zur Aquapage Abenteuer-Miniriff Top20 Aquerra - Diese Topliste ist ein muss Tier-Topliste Top 21 Aquarium Sites Die besten Tierseiten Cichlid Paradise Top Cichlid Websites EASTFISH.DE - Aquarium Top Liste All Tropical Fish Topsites List Aquarium Rater, how does your Aquarium Website Rate? Aquariumrank.com - Ranking the Top Aquarium Sites on the Internet Topliste cyber-lake.com Top Fishing Sites cm-topsites Pet Sites Animal Topsites

DSK Sunar - SmfToplist.Com

Wap - Wap2 - Wap Forum - XML - Rss

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC

Arşiv: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.667 Saniyede 24 Sorgu ile Oluşturuldu