31 Temmuz 2010, 00:21:17

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
English Germany French Italian Spanish Russian Norway Japanese Chinese Simplified Dutch Portuguese Greek Arabic
  Ana Sayfa   Forum   Yardım Giriş Yap Kayıt  

Reklamlar

Sayfa: 1 [2] 3 4   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: (DUYURU) Akvaristler Derneği İzmir/Ege şubesi açılması hakkında...  (Okunma Sayısı 1341 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MAS
Moderator
Yeni Üye

« Yanıtla #15 : 16 Aralık 2009, 01:39:34 »

Alper, bizde en az sizin kadar üzüldük. Tabiki yabancı değiliz ve bundan sonrada görüşeceğiz. Ben uygulamada yapılan yanlışları sizlere dilim döndüğünce aktardım. Seninde belirttiğin gibi konu hakkında tarafımıza bilgilendirme yapılması için gereken zaman varmış. Unutmuşum, atlamışım denilmesi sizin ayıbınız. Siz kendinize yakışan şekliyle gerekli nezaketi gösterip davet etseydiniz, biz zaten yukarıda bahsettiğimiz sebeplerden ötürü katılım göstermezdik.
  Yani çokta büyütülecek birşey değil aslında. Neler gördük, neler yaşadık biz. Buna mı takılacağız.  smitten

Alp ALPARSLAN
Çiğli - İZMİR

Tanganyika türleri besler, başkada birşey bilmek istemez.
ubirkol
Yeni Üye

« Yanıtla #16 : 16 Aralık 2009, 01:57:14 »

Emre bey,
Yapılacak olan toplantılarda bulunmazsanız, üzerinde tartışılan konularla ilgili yorumlarınızı bizler bilemeyeceğiz.  Bu durumda sizin görüşünüz değerlendirme dışı kalacak ve çok önemli dahi olsa değeri ortaya konamayacaktır. Toplantıda temsilcileriniz bulunursa önemsiz fikirler bile değerlendirilecektir.
Cebimdeki 1 lira toprak altındaki tonlarca altından daha değerlidlr. Ancak bu altını aramayacağım anlamına gelmesin. Sizleri bu oluşumda bulunmaya bu sebeple çağırıyoruz. Benim cebimdeki paradan çok daha değerlilerinin sizlerde bulunduğunu düşünüyoruz. Ancak altını bulamazsak cebimizdekileri değerlendirebiliriz. İşte o zaman altının değeri kalmaz, altın olsa bile...
Umarım açıklayıcı olmuştur.
MAS
Moderator
Yeni Üye

« Yanıtla #17 : 16 Aralık 2009, 02:15:48 »

Ümit Bey, çok rica ediyorum sanki bu oluşuma katılmazsak dünyanın sonuymuş gibi mesajlar yazmayınız. Bizim fikrimizi, zikrimizi anlamışsınızdır herhalde. Zira gerekli açıklamayıda mesajlarımızda yaptık. Neden bir arada bulunmayı arzu etmediğimiz insanlarla birarada bulunmak zorunda olalımki? Ne mecburiyetimiz var? Lütfen sizde bizi biraz anlamak hususunda duyarlı olun. Defaatle denedik, olmuyor işte. Olacağına inansak tamam deriz zaten. Çocuk değilizki hiçbirimiz. Ben 38-39 yaşına geldim. Bunu idrak edemiyor, körü körüne inatlaşıyor değilimki.
  Henüz mesaj yazmamış yönetim grubu arkadaşlarımız var. Onların ve site üyesi arkadaşlarımızında görüşleri geldikçe sizde kendinizce bir değerlendirme mutlaka yapacaksınızdır.
  Konuyu birde şu şekliyle düşünürseniz olayın vahametini daha iyi kavrarsınız. Hiç dikkatinizi çektimi bilmem, aramızdan kimse "yahu kardeşim siz bunca zamandır nerdeydiniz, kimsiniz, nereden çıktınız, hangimizi şahsen tanıyorsunuz" diye sormuyor bile. Rahatsızlık duyulan konulardan buraya gelemedik. ff
« Son Düzenleme: 16 Aralık 2009, 04:34:22 Gönderen: MAS » Logged

Alp ALPARSLAN
Çiğli - İZMİR

Tanganyika türleri besler, başkada birşey bilmek istemez.
Oguzzz
Yeni Üye

« Yanıtla #18 : 16 Aralık 2009, 10:05:58 »

Sevgili Akvarist Dostlarım,

Öncelikle, Forum Yönetimine, bu konunun tartışılması için izin verdiği için teşekkürlerimi bir kez daha sunmak isterim. Bu bile sizlerin iyi niyetini gösteriyor aslında.

Ancak, görüyorum ki, daha önce yaşanmış olan tartışmaların gerginliği ile, olumsuz görüşler, biraz alaycı, biraz sitemkar, biraz da suçlayan bir tarzla dile getiriliyor. Akvaristler Derneği'nin bir üyesi olarak, Derneğimizin Şubesinin İzmir'de de açılması, bu oluşumun Ege Bölgesi'ne de hizmet etmesi ve ayrılmış grupların üzerinde birleştirici bir çatı görevi görmesi gibi ütopik bir fikirle önünüze geldiğimde, önümüze çıkacak zorluklar konusunda elbette bilgim vardı. Ancak, ortak paydamız olan hobimizin gelişimi için, bu oluşuma katılmayacak kişilerin de en azından dışarıdan desteğini alabileceğimizi ümidiyle katıldığım bu oluşumun, beklenen hedefi yakalamktan çok uzak olduğunu görmüş bulunmaktayım.

Ümit Bey'in gerek bu forumda, gerekse diğer forumlarda dile getirmiş olduğu ve kullandığı cümleler nedeni ile yanlış anlaşılan bazı sözleri var. Biz istesek zaten kurardık, katılmazsanız fikirlerinizin önemi olmaz sözleri, aslında haddini aşan, yanlış anlaşılan cümleler olmuş. Ancak, bunları ben tekrar açıklamak istemiyorum.

İlk günden beri açıkça beyan ettiğim üzere, bu tür bir oluşumun başlangıcında yer almam, Dernek Üyesi olarak doğaldır. Ancak, benim hiçbir şekilde yönetimde bulunmak gibi bir kaygım, isteğim, düşüncem olmamıştır. Bu nedenle, "Bizleri yok sayarak yaptığınız ilk toplantı" türü yaklaşımlar, maalesef gereksiz bir suçlama olmuş durumda. Daha önce de açıklandığı üzere, sizleri yok saymak gibi bir amacımız, hedefimiz olsaydı, şubeyi kurup, "biz yaptık, oldu" derdik. Ancak bizim ilk bildirgemizde yayınladığımız üzere, böyle bir amacımız yok.

Kimseyi, sevmediği insanlarla bir arada bulunmaya zorlamak gibi bir hedefimiz, arzumuz, lüksümüz yok. Sonuçta bu bir hobi. İnsanlar, elbette sevdikleri, beraber bulunmaktan zevk aldıkları insanlarla bir arada bulunmak isterler. Sevmedikleri kişilerle değil.

Bu güne kadar beyan ettiğiniz fikirlerinizi nedeni ile sizlere şükranlarımı sunarım. Ancak, bazı noktalarda suçlama boyutuna varan sözlerin iyi niyetimin cezası olark karşıma çıkmış olmasından rahatsızlık duydum. Yapmış olduğumuzu iddia ettiğiniz hatalar nedeni ile böyle bir oluşumun önündeki engel olmak istemem. Bu nedenle, bu günden itibaren, tüm forumlarda sadece konuları takip edeceğimi, hiçbir yorum ve savunma yazmayacağımı, fikir beyan etmeyeceğimi huzurlarınızda beyan etmek isterim. Olası bir şubeleşme durumunda, Derneğin bir üyesi olarak elbette yer alacağım. Ancak, bu yer alma, aktif olmayacaktır.

Sizlere tekrar teşekkür ederim.

Sağlıklı günler...

Oğuz EMEM
Aliağa-İzmir

Ey Vatan, gözyaşların dinsin,
Yetiştik çünkü BİZ!
Aytekin ÇOKOY
Aytekin ÇOKOY
Genel Moderator
Yeni Üye

« Yanıtla #19 : 16 Aralık 2009, 12:38:32 »

Oğuz bey, nezaketiniz içini çok teşekkür ederim öncelikle, bizleri sayıp konuyu bizlerle paylaşıp bu oluşumun içinde bizleri görmek istemeniz bizlere bir önem gösterdiğiniz anlamına geliyor. Bunun için ayrıca teşekkür etmek istiyorum.

Ümit beyin de dediği gibi Türkiyemizde bir çok dernek bir çok oluşum var tabi ki bu derneklerde bu oluşumlarda, içerisinde birbirini sevmeyen, arasında problem olan insanlar var. Bunu rahatlıkla algılayacak olgunluğa sahibiz anca bu oluşumları kurma aşamasında birbirleri ile uyum içerisinde olan insanlar vardı daha sonra kendi içlerinde bölünmüşlerdir ki bu bölünmeler kurulan oluşumu ne derece sağlam bir oluşum olarak kaldığı malumdur. Ha şu var ki bu şekilde içlerinde bölünen oluşumlar da hayatta kalmaya devam etmiştir  ancak diktatör bir yönetim olarak yani kendi yandaşlarından başka hiç kimseye oluşumun içerisinde bir şeyler yapmasına izin vermeyerek. İsim vermek istemem İzmirimizde bunun örnekleri vardır. Bu konu hakkında yazı yazan tüm arkadaşlarımızın ortak bir şikayeti olduğunu mutlaka görmüşsünüzdür. Biz kendi içerimizde de fikir ayrılıklarımız oldu olmaya da devam edecek ancak bu fikir ayrılıkları tartışarak ortak bir noktayı bulmaya çalışırız. Ben Alp beyin fikirlerine uymak zorunda değilim o da benimkilere ama bu fikir ayrılıkları konuşulur tartışılır ve ortak bir yol bulunur. Bu yolu bulamadığımız zaman çirkin davranışlar göstermemiz anlamına gelmez eğer gösteriyorsak o zaman bu oluşumun içerisindeki sorun çok büyüktür. Burada bir şekilde arkadaşlar bir konudaki şikayetlerini anlatmaya çalıştılar ve bu oluşumun içinde olmak istememelerindeki sebep aynıdır dikkatinizi çekmiştir, ben de durumu size bu şekilde izah etmek istedim. Yaşanan bu sıkıntılar olmasaydı bu yapmak istediğiniz güzel ve faydalı oluşumun içerisinde hepimiz olmasa da bir çoğumuz bulunmaktan gurur duyardık. Çünkü daha önce de bahsettiğim gibi yapmayı düşündüğümüz ciddi  projelerimiz var tabi ki bu dernek desteği ile çok çok daha güzel olacaktır ancak bazı sorunların düzelmesi gerek İzmirde.

Alper kardeşim biz tabi ki arkadaşız tabi ki görüşmeye devam edeceğiz, gerekirse birçok  etkinliğimizi yine beraber yapabiliriz ancak Alp abinin de dediği gibi inan biz sizlerde çok daha fazla üzüntü duyduk. Senin hayatında bir yoğunluk olmuştur mutlaka ancak senin yerine bir başka arkadaş bilgi verebilirdi diye düşünüyorum çünkü biz bir adım atmak üzereydik ki bu adım öncelikle her şeyi paylaşmaktan geçiyor ki bu da taraflar arasındaki en önemli şeyi yani güven kavramını sağlamlaştırıyor. Bir evliliği düşün eşler arasında birbirinden habersiz  istenmeyen hareketler olunca neler olur. Bizlere biraz zaman tanıyın biz kendi aramızda bu konuları görüşelim ki çok yakında bir toplantımız olacak yolumuzu çizmekle ilgili.

Saygılarımla

Aytekin ÇOKOY
Discus
www.asidiscus.com
Oguzzz
Yeni Üye

« Yanıtla #20 : 16 Aralık 2009, 13:53:29 »

Aytekin Bey selamlar.

Öncelikle, bir yanlış anlamayı düzelteyim, yukarıdaki mesajım, bu konuyu takip ettiğim tüm forumlarda yayınlanmış ortak bir mesajdır. Bu mesajın sebebi siz değilsiniz.

Aranıza en yeni katılan kişi olarak, sizleri maalesef tanımıyorum. Bu imkanı bulamadım. Bu benim hatamdır. Ancak, aylardır başka bir forumda tartıştığımız konuyu sizşlere haber vermek inanın aklıma bile gelmedi. Bu da çok afedersiniz, benim eşekliğimdir.

Ancak, ilk mesajda da belirtildiği üzere, yapmış olduğumuz görüşme, ki bu toplantı olarak bile adlandırılamaz, bu oluşuma tüm forumlardaki dostlarımızı haberdar edip, yapılacak olan ilk ciddi toplantıya davet etmek, görüş almak kararı ile sonlanmıştır. Bu oluşumda görev almak gibi talebimiz olmadığı da defalarca dile getirilmiş olmasına rağmen, özellikle bana karşı yazılmış olan küçümser tavırdaki mesajlar beni ziyadesi ile üzmüştür, ki bundan da forumunuzu ayrı tutmak boynumun borcudur.

Yapılacak olan ilk toplantıyı şereflendimeniz, bu çatının oluşumu esnasında bizlerle tecrübeleriniz paylaşmanız bizim için büyük bir onur olacaktır. Yukarıdaki mesajımın ardından bu tür bir mesaj yazmam ne kadar doğru oldu bilemiyorum ama, göstermiş olduğunuz nezaket ve anlayış için teşekkür ederim.

Sağlıklı günler...

Oğuz EMEM
Aliağa-İzmir

Yetiştik çünkü BİZ!
Aytekin ÇOKOY
Aytekin ÇOKOY
Genel Moderator
Yeni Üye

« Yanıtla #21 : 16 Aralık 2009, 15:16:24 »

Oğuz bey, büyük bir olasılıkla 26.12.2009 Cumartesi günü site yönetimi olarak  bir toplantı yapma düşüncemiz var. Gündemimizde bir çok konu vardı şimdi bir konumuz daha oldu. Toplantımızda bu konuyu mutlaka görüşeceğiz eğer isterseniz siz ve Ümit beyi de bekleriz hep beraber hem tanışmış oluruz hem de konuyu enine boyuna tartışmış oluruz. Hatta ve hatta bu konuda yorum bildirmek isteyen üyelerimiz de katılabilir onları da aramızda görmek bizi mutlu edecektir. Alper kardeşimizi de görmekten mutluluk duyacağız. En kısa zamanda buluşma yerini ve saatini bu konu başlığı altında bilgi veririz. Sizleri olağan toplantımızda aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Saygılarımla 

Aytekin ÇOKOY
Discus
www.asidiscus.com
Oguzzz
Yeni Üye

« Yanıtla #22 : 16 Aralık 2009, 15:45:34 »

Aytekin Bey,

Nazik davetiniz için çok teşekkür ederim. Davetinize icabet etmek için elimden geleni yapacağım, ancak belki biliyorsunuz, evim Aliağa'da. 26.12.2009 Cumartesi günü gelme imkanı bulursam, bu konu ile ilgili olmasa bile, sadece tanışmış olmak adına aranızda olmak isterim.

Sağlıklı günler...

Oğuz EMEM
Aliağa-İzmir

Yetiştik çünkü BİZ!
Aytekin ÇOKOY
Aytekin ÇOKOY
Genel Moderator
Yeni Üye

« Yanıtla #23 : 16 Aralık 2009, 16:05:24 »

Aytekin Bey,

Nazik davetiniz için çok teşekkür ederim. Davetinize icabet etmek için elimden geleni yapacağım, ancak belki biliyorsunuz, evim Aliağa'da. 26.12.2009 Cumartesi günü gelme imkanı bulursam, bu konu ile ilgili olmasa bile, sadece tanışmış olmak adına aranızda olmak isterim.

Sağlıklı günler...

Ne demek Oğuz bey. Sizi aramızda görkek bize şeref veriri. Sağolun

Aytekin ÇOKOY
Discus
www.asidiscus.com
ubirkol
Yeni Üye

« Yanıtla #24 : 16 Aralık 2009, 18:08:43 »

Aytekin bey,
Davetiniz için çok teşekküğr ederim. O gün aranızda olmak için elimden gelen herşeyi yapacağıma emin olabilirsiniz ancak arife günü erken doğumla aramıza katılan oğlum bugün itibari ile hastaneden taburcu oldu. Dolayısıyla takdir edersiniz ki şu an onun sağlık durumu herşeyden daha önemli benim için.

Bundan önceki yazdığım konularda yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. Sizlerin görüşleri çok değerli olduğu için tüm İzmir'deki hobici dostların bu resmi niteliği olacak kurumda buluşmasını diliyorum.

Bana da görev verilirse ofis işlerinde elimden gelen yardımı yapmaya her zaman hazırım.
alperozelbir
Yeni Üye

« Yanıtla #25 : 17 Aralık 2009, 00:29:01 »

Aytekin abi, davetin için teşekür ederim ama o gün malesef aranızda olamayacağım, çünkü 26/12/2009'da  nişanım var... gulucuk

Atsan atılmaz, satsan satılmaz torpilli üye
(Forum Gözetmeninin gelin arabası şoförü)
mdilek
Genel Moderator
Yeni Üye

« Yanıtla #26 : 17 Aralık 2009, 01:08:00 »

Ümit Bey, oğlunuzun sağlığı ile ilgli bir durum olusa haberim olsun. Yardımcı olmaya çalışırım. Hatta önceden haberim olsaydı hastanede ikende faydam olabilirdi.
Alper , Allah tamamına erdirsin.
Konu ile ilgi ise bu tip toplantıları herkes özgürce yapabilir. Kimse sormak zorunluluğuda yok. Ancak birlikte harket etme gibi ciddi bir birliktelik öncesinde tek yönlü bir durum olması galiba bizleri rahttsız etti. Tabi dillendirilmeyen başka sorunlarında olduğu hissediliyor. Ama yinede aynı hobiye hizmet etme çabası olarak görüyorum. Ayrıca her iki topluğu diğer üçüncü malum topluluktan ayran özellik hobiyi  hizmet etme çabasıdır. Malum üçüncü topluluk ancak kendi başkanlarının; abileriin; cebine hizmet eder.
« Son Düzenleme: 17 Aralık 2009, 01:16:31 Gönderen: mdilek » Logged

Mustafa Dilek / İzmir-Balçova
Küvezde bebek, Saksıda çiçek, Akvaryumda melek

Kendi menfaatine çalışmayan, Kendinden var edenlerin forumu
Aytekin ÇOKOY
Aytekin ÇOKOY
Genel Moderator
Yeni Üye

« Yanıtla #27 : 17 Aralık 2009, 16:52:28 »

Umut bey öncelikle ALLAH analı babalı büyütsün, geçmiş olsun diyorum. Bu dünyada onlardan önemli hiç bir şey olamaz siz oğlunuzun sağlığına dikkat edin bu bizim için yeteli olacaktır, hatta yapacağımız birşey varsa lütfen haber verin.

Alpercim ALLAH tamamını erdirsin. Alp abi söylemişti unutmuşum. Herşey gönlünce olsun bir ömür boyu mutluluklar dilerim kardeşim.

Aytekin ÇOKOY
Discus
www.asidiscus.com
Tarcan Cevik
Moderator
Yeni Üye

« Yanıtla #28 : 17 Aralık 2009, 21:14:21 »

Arkadaşlar gorunuyorki herkesin temennisi demokratik, Izmir'e yakisan resmi bir olusumdan yana. Umarim bu gorusmeler neticesinde olumlu sonuclar alinir. Benim hayallerimden biri Izmir'e yakisan bir akvaryum dernegiydi. Bunun icin cok calistim fakat katilim az oldugu icin o zaman olmamisti. Umarim bu sefer bu hayalim gerceklesir.

Umit Bey Allah anali babali buyutsun.

Alper Bey  Allah tamamina erdirsin. Nisan arabasini kim kullaniyor diye sormuyorum:)

Saygilar

Tarcan Çevik 
Baltimore/USA
ubirkol
Yeni Üye

« Yanıtla #29 : 17 Aralık 2009, 21:27:57 »

Teşekkürler arkadaşlar...
Sayfa: 1 [2] 3 4   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

SMF Hit Servisi

Bu site SMFHS (SMF Hit Servisi) Üyesidir
Smf Kardeşliği.Com
smf.gen.tr aracılığı ile SMF kullanan siteler arasında yaptığımız SMF Kardeşliği listemizi görmek ister misiniz?

Bu site SM Forumlar Birliğinin Üyesidir
Toplist
TOPlist Hayvanlar Alemi Hobiler Akvaryumtoplist evcil hayvanlar Aqualink AquariaFishLinks.co.cc Akvaryum Ve Akvaristleri Buluşturan Ülke zurück zur Aquapage Abenteuer-Miniriff Top20 Aquerra - Diese Topliste ist ein muss Tier-Topliste Top 21 Aquarium Sites Die besten Tierseiten Cichlid Paradise Top Cichlid Websites EASTFISH.DE - Aquarium Top Liste All Tropical Fish Topsites List Aquarium Rater, how does your Aquarium Website Rate? Aquariumrank.com - Ranking the Top Aquarium Sites on the Internet Topliste cyber-lake.com Top Fishing Sites cm-topsites Pet Sites Animal Topsites

DSK Sunar - SmfToplist.Com

Wap - Wap2 - Wap Forum - XML - Rss

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC

Arşiv: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.496 Saniyede 23 Sorgu ile Oluşturuldu