10 Mart 2010, 12:18:15

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
English Germany French Italian Spanish Russian Norway Japanese Chinese Simplified Dutch Portuguese Greek Arabic
  Ana Sayfa   Forum   Yardım Giriş Yap Kayıt  

Reklamlar

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Amazon Dergisi Sayı 3  (Okunma Sayısı 1882 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
blaunacht
Yönetici
Yeni Üye

« : 10 Şubat 2008, 19:38:45 »

Arkadaşlar evet uzun bir çalışmadan sonra dergimizin 3.sayısıda çıktı.Umarım beğenirsiniz...

http://www.izmiraquaclub.com/dergim/dergi.html

Yunus Emre Kursav
İzmir
www.akvaryumizmir.com
Aytekin ÇOKOY
Aytekin ÇOKOY
Genel Moderator
Yeni Üye

« Yanıtla #1 : 10 Şubat 2008, 20:44:15 »

Hayırlı uğurlu olsun Dergimizim 3 sayısı mümemel bilgiler mükemmel paylaşım dergiye yaızı yazmak isteyenler olursa makalelerini ö.m. bana yollamalarını rica ederim.
« Son Düzenleme: 12 Şubat 2008, 11:26:19 Gönderen: a.cokoy » Logged

Aytekin ÇOKOY
Discus
www.asidiscus.com
Aytekin ÇOKOY
Aytekin ÇOKOY
Genel Moderator
Yeni Üye

« Yanıtla #2 : 13 Şubat 2008, 22:13:13 »

Hakikaten bu dergi için uğraş veren herkeze teşekürler dergiye bukadar yoğun ilgi beklemiyordum açıkçası. Bu kadar ilgiye karşılık olarak yenisini hazırlamak için kolları sıvadık bile.
« Son Düzenleme: 23 Mayıs 2008, 18:28:53 Gönderen: a.cokoy » Logged

Aytekin ÇOKOY
Discus
www.asidiscus.com
kelkeci
Yeni Üye

« Yanıtla #3 : 14 Şubat 2008, 00:27:53 »

Elinize, yüreğinize, kafanıza sağlık. Devamını bekliyoruz...

Barış TÜTER
NE MUTLU TÜRKÜM DıYENE.....
Aytekin ÇOKOY
Aytekin ÇOKOY
Genel Moderator
Yeni Üye

« Yanıtla #4 : 14 Şubat 2008, 18:22:19 »

Barış Hocam dergi hoşunuza gitiyse çok sevindim incelediğiniz için de çok teşekür ederim çok güzel paylaşım var ama kimseler ilgi göstermedi harcanan emekler boşa gidiyor malesef asıl DİSCUS ve MELEKTEN yavru almak isteyen arkadaşlar bu dergiyi mutlaka okumalarını isterdim ama hiç kimsenin ilgisini çekmedi zanedersem her kez dergideki konular hakkında bilgisi var bu yüzden ilgi hiç yok çok ilginç.

Aytekin ÇOKOY
Discus
www.asidiscus.com
caner
Yeni Üye

« Yanıtla #5 : 15 Şubat 2008, 09:57:21 »

Merhabalar
Ben Muğlada Akvaryumcu açıyorum ve derginize nasıl abone olabilirim ve dükkanımdada satışa sunabilirmiyim.Bu konuda bilgilerinize ihtiyacım var.
İyi günler
canertuncer@hotmail.com
0 506 2007800

Caner Tuncer
kelkeci
Yeni Üye

« Yanıtla #6 : 15 Şubat 2008, 13:14:10 »

Aytekin'cim bence mutlaka herkez bakmaya çalışmıştır ama derginin açılışı ile ilgili bir problem var galiba bende çok zor açtım. Dediklerine aynen katılıyorum su değerleriyle ilgili makale melekçiler için çok önemli olayın özünü anlatıyor ama bu makaleyi tam anlamıyla algılamak içinde belli bir bilgi ve deneyim gereklidir diye düşünüyorum.....

Caner Bey bu dergi sanal alem için yaratılmış bir dergi ama inşallah birazdaha büyüyüp, siteyi geliştirince bakarsınız baskı halindede çıkartabilir arkadaşlar. Ama isterseniz çıktısını alıp çoğaltabilirsiniz tabi ki bu arada açacağınız dükkan hayırlı uğurlu olur inşallah.....

SAYGILAR.......

Barış TÜTER
NE MUTLU TÜRKÜM DıYENE.....
Tarcan Cevik
Moderator
Yeni Üye

« Yanıtla #7 : 02 Mart 2009, 17:43:41 »

Cok guzel bir dergi olmus. Ellerinize saglik. Yeni sayilari varmi? uzun zamandir yeni sayisi yayinlanmamis.

Tarcan Çevik 
Baltimore/USA
CaN_BaKıR
Yeni Üye

« Yanıtla #8 : 02 Mart 2009, 18:59:21 »

Tarcan Abi ilgilenilemedi uzun zamandır. Ama yeni sayılarıda mutlaka gelmeye devam edecek. Şuan için sadece askıda diyebiliriz..

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

SMF Hit Servisi

Bu site SMFHS (SMF Hit Servisi) Üyesidir
Smf Kardeşliği.Com
smf.gen.tr aracılığı ile SMF kullanan siteler arasında yaptığımız SMF Kardeşliği listemizi görmek ister misiniz?

Bu site SM Forumlar Birliğinin Üyesidir
Toplist
TOPlist Hayvanlar Alemi Hobiler Akvaryumtoplist evcil hayvanlar Aqualink AquariaFishLinks.co.cc Akvaryum Ve Akvaristleri Buluşturan Ülke zurück zur Aquapage Abenteuer-Miniriff Top20 Aquerra - Diese Topliste ist ein muss Tier-Topliste Top 21 Aquarium Sites Die besten Tierseiten Cichlid Paradise Top Cichlid Websites EASTFISH.DE - Aquarium Top Liste All Tropical Fish Topsites List Aquarium Rater, how does your Aquarium Website Rate? Aquariumrank.com - Ranking the Top Aquarium Sites on the Internet Topliste cyber-lake.com Top Fishing Sites cm-topsites Pet Sites Animal Topsites

DSK Sunar - SmfToplist.Com

Wap - Wap2 - Wap Forum - XML - Rss

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC

Arşiv: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.491 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu