07 Eylül 2010, 03:22:45

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
English Germany French Italian Spanish Russian Norway Japanese Chinese Simplified Dutch Portuguese Greek Arabic
  Ana Sayfa   Forum   Yardım Giriş Yap Kayıt  

Reklamlar

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Cam kalınlığında yardım..  (Okunma Sayısı 414 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
OĞUZ
Yeni Üye

« : 29 Ocak 2008, 09:07:59 »

Öncelikle 50 50 50 lik bir akvaryumun cam kalınlığı kaç mm olmalıdır ve kaç litre su alır.
80 h45 40 cm  bir akvaryumun cam kalınlığı kaç mm olmalıdır ve kaç litre su alır.

Oğuz ATASEVEN
Bornova Evka-4
100*45h*30 2 adet
60*30h*35 10 adet
kelkeci
Yeni Üye

« Yanıtla #1 : 29 Ocak 2008, 12:28:59 »

Dostum akvaryumların kaç litre alacağını üç ölçüsünü birbiriyle çarparak bulabilirsin.
 50cm x 50cm x 50cm = 125 000 ml  oda  125 lt su alır.
 80cm x 45cm x 40cm = 144 000 ml  oda  144 lt su alır.

Bu tip akvaryumları ben orta boy akvaryumlar olarak niteliyorum ( 100 - 150 lt arası ) ve bence en az 6 mm lik cam kullanman lazım bu kalınlık iki akvaryumuda kurtarır ancak ikinci akvaryumuna alttan ve üstten 2 kuşak atarsan işini garantiye almış olursun.....

Saygılar...

Barış TÜTER
NE MUTLU TÜRKÜM DıYENE.....
okumus_2
Yeni Üye

« Yanıtla #2 : 24 Ekim 2008, 11:47:29 »

arkadaşlar sarı prenses beslemeyi düşünüyorum akvaryum olarak 60x25x25 uygun olur mu?
Şu an elimde bulunabilecek olan bu..

Numan OKUMUŞ

İnsan bu su misali kıvrım kıvrım akar ya...
Bir yanda akan benim diğer yanda sakarya...
(N. Fazıl KISAKÜREK)
okumus_2
Yeni Üye

« Yanıtla #3 : 24 Ekim 2008, 11:48:01 »

kalınlık olarak 4 mm yeterli olur mu?

Numan OKUMUŞ

İnsan bu su misali kıvrım kıvrım akar ya...
Bir yanda akan benim diğer yanda sakarya...
(N. Fazıl KISAKÜREK)
Cihat ÇALIK
Genel Moderator
Yeni Üye

Only Discus

« Yanıtla #4 : 24 Ekim 2008, 11:51:59 »

Sayın okumuş form kuralları gereği ve size daha kolay hitap etmemiz açısından profilinizdeki imza kısmına ad-soyad ve şehir bilgilerini lütfen giriniz.

Sarı prenseslerin doğal ortamları kayalık bölgelerdir. Sp'leri rahat ve kavgasız büyütmek için takınızda bolca kayalık alanlar oluşturmalısınız. Verdiğiniz ölçülerdeki tanka kayalık alan oluşturduğuzda yer olarak çok büyük sıkıntılar yaşarsınız bunun için daha büyük bir tankla başlamanızı tavsiye ederim.

CİHAT ÇALIK
BUCA - İZMİR
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

SMF Hit Servisi

Bu site SMFHS (SMF Hit Servisi) Üyesidir
Smf Kardeşliği.Com
smf.gen.tr aracılığı ile SMF kullanan siteler arasında yaptığımız SMF Kardeşliği listemizi görmek ister misiniz?

Bu site SM Forumlar Birliğinin Üyesidir
Toplist
TOPlist Hayvanlar Alemi Hobiler Akvaryumtoplist evcil hayvanlar Aqualink AquariaFishLinks.co.cc Akvaryum Ve Akvaristleri Buluşturan Ülke zurück zur Aquapage Abenteuer-Miniriff Top20 Aquerra - Diese Topliste ist ein muss Tier-Topliste Top 21 Aquarium Sites Die besten Tierseiten Cichlid Paradise Top Cichlid Websites EASTFISH.DE - Aquarium Top Liste All Tropical Fish Topsites List Aquarium Rater, how does your Aquarium Website Rate? Aquariumrank.com - Ranking the Top Aquarium Sites on the Internet Topliste cyber-lake.com Top Fishing Sites cm-topsites Pet Sites Animal Topsites

DSK Sunar - SmfToplist.Com

Wap - Wap2 - Wap Forum - XML - Rss

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC

Arşiv: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.333 Saniyede 23 Sorgu ile Oluşturuldu