31 Temmuz 2010, 00:13:08

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
English Germany French Italian Spanish Russian Norway Japanese Chinese Simplified Dutch Portuguese Greek Arabic
  Ana Sayfa   Forum   Yardım Giriş Yap Kayıt  

Reklamlar

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: ilk yavrularım  (Okunma Sayısı 373 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
cosword
Yeni Üye

« : 21 Mart 2009, 14:25:58 »

Arkadaşlar;

Sarı prenses ve yunus karışımı bir akvaryumum var. Dün balıklarımı yemlerken sarı prenses erkğin dişisinin yanında defalarca titrerken buldum. Dişiyi dikkatlice gözlemlediğimde ise sürekli dipte bir  kenarda sabit kaldığını ve kursağınında sanki kocaman birkaç yemi birlikte yutmuş gibi şiş olduğunu farkettim.

Daha önce yaptığım araştırmalarda öğrendiğim kadarıyla yanılmıyorsam dişi yavrulayacak. Dişiyi hemen başka bir akvaryuma aktardım. Açıkçası nezamandır bu durumda olduğunuda bilmiyorum.

Bana bundan sonra yapmam gerekenler konusunda yol gösterirseniz sevinirim. Açıkçası başıma ilk defa geldiği için tedirgin ve bir o kadar da heyecanlıyım.

yardımcı olabilecek arkadaşlarım  05064599037 numaralı telefona msj atarlar ise ben hemen kendilerini arayabilirim ;D

Ahmet CİRİT
cosword
Yeni Üye

« Yanıtla #1 : 21 Mart 2009, 20:24:45 »

Barış Bey;

Öncelikle hızlı yanıtınız için çok teşekkür ederim. En kısa sürede forum kurallarını iyice öğrenip maximum şekilde uymaya çalışacağım.

Daha önce de belirttiğim gibi balığın ağzının dolu olduğunu daha yeni farkettim. Kuluçkanın kaçıncı gününde olduğunu nasıl öğrenebilirim? Bu kuluçka sürecinde ekstra olarak uygulamam gereken bir şey varmıdır? (Akvaryum ısısı vs.)

Ahmet CİRİT
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

SMF Hit Servisi

Bu site SMFHS (SMF Hit Servisi) Üyesidir
Smf Kardeşliği.Com
smf.gen.tr aracılığı ile SMF kullanan siteler arasında yaptığımız SMF Kardeşliği listemizi görmek ister misiniz?

Bu site SM Forumlar Birliğinin Üyesidir
Toplist
TOPlist Hayvanlar Alemi Hobiler Akvaryumtoplist evcil hayvanlar Aqualink AquariaFishLinks.co.cc Akvaryum Ve Akvaristleri Buluşturan Ülke zurück zur Aquapage Abenteuer-Miniriff Top20 Aquerra - Diese Topliste ist ein muss Tier-Topliste Top 21 Aquarium Sites Die besten Tierseiten Cichlid Paradise Top Cichlid Websites EASTFISH.DE - Aquarium Top Liste All Tropical Fish Topsites List Aquarium Rater, how does your Aquarium Website Rate? Aquariumrank.com - Ranking the Top Aquarium Sites on the Internet Topliste cyber-lake.com Top Fishing Sites cm-topsites Pet Sites Animal Topsites

DSK Sunar - SmfToplist.Com

Wap - Wap2 - Wap Forum - XML - Rss

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC

Arşiv: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.435 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu