Hepinize cok tesekkur ederim. Hosbulduk. Firsat buldukca sizlerle bilgilerimi paylasmaktan mutluluk duyarim. Sevgili Can cok tesekkur ederim dedigin gibi bir sure Izmirde akvaryum Kulubu kurulmasi icin calistim fakat Baskan Gonen Baser di ayrica ismini su anda hatirlayamadigim nice arkadas vardi. Sonra katilim azaldigindan sanirim dagildi. Izmirde akvaryumla ilgili yapilacak her olusuma elimden geldigince uzaktanda olsa destek vermekten mutluluk duyarim. Turkce klayyem yok kusura bakmayin. Imza bilgilerime isim ve sehir ekledim. Tekrar hosbulduk.
Tarcan Hocam Gönen Başer yönetimi bırakmıştı. En son seni başkan yapmıştık. Malumunuz Gönen Başer toplantıları Fenerbahçe Maçları ile aynı günlere denk getirtip toplantılarda maç izlememize sebep oluyordu. En son ben kendisi ile bu knuda tartışmıştım ve ilerleyen dönemlerde başkanlığı bırakmıştı. Bizde seni başkan tayin etmiştik fakat zaten senin USA'ya gitmenle bilikte İZAK askıya alındı. Öylece kaldı...
Aslına bunun sebebi katılım azaldığı için değildi. Katılım vardı. Toplantılara son verdiğimizde neden artık toplantı yapılmıyor diye birçok kişi sordu ve hatta bizim sürekli toplantığımız cafe'de biz olmadan toplanmaya devam edenler oldu.. Yani katılım azalması değildi sorun. Senin arkandan yönetimdeki neredeyse herkez birden bire bıraktı bu oluşumu. Resmen caydılar..
Şuan İzmir Aqua Club olarak faaliyetteyiz. Güzel şeyler yapıyoruz açıkcası. Seninde burda olmanı çok isterdim işin doğrusu... Bu sene Fuar'da stand aldık ve DİSCUS yarışması düzenledik. Türkiye'nin ilk Discus Güzellik Yarışmasıydı... Forumda ilgili konuda başlıklar mevcut..
Burada olup aramızda olmanı isterdim gerçekten. Bu arada Yalçın Abi'de hobiyi bıraktı bilmem biliyor musun. Yalçın İçli ve seni aramızda görmek gerçekten güzel olurdu. Ama forumda görmekle idare edeceğiz sanırım