31 Temmuz 2010, 00:14:57

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
English Germany French Italian Spanish Russian Norway Japanese Chinese Simplified Dutch Portuguese Greek Arabic
  Ana Sayfa   Forum   Yardım Giriş Yap Kayıt  

Reklamlar

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: yeniyim yardım edermisiniz  (Okunma Sayısı 551 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
lizz
Yeni Üye

« : 22 Şubat 2009, 18:06:23 »

80 lik akvaryum alacağım ve içine lepistes melek karışımı balık koymayı düşünüyorum. Akvaryum konusunda yeniyim, akvaryumuma canlı bitki koymak istiyorum. Bu tür balıklar, bitki ortamında yaşayabilirlermi? Kaç balık koymalıyım ve hangi bitkileri almalıyım? Eğer istersem sonradan da bitki koyabilirmiyim? Ayrıca bir köpeğim, 4 kanaryam var çokmu riske giriyorum akvaryum kurmakla? Sorularımı yanıtlamanızı rica ediyorum zahmet olmaz ise saygılar.
« Son Düzenleme: 22 Şubat 2009, 19:50:47 Gönderen: Anonymous » Logged

elif teke
mdilek
Genel Moderator
Yeni Üye

« Yanıtla #1 : 22 Şubat 2009, 18:38:11 »

Bence ya lepistes besleyin yada melek. Melekler için daha sert yapraklı bitkileri tercih edin. Yoksa bitkilerinizi yerler. Bitkili akvaryum kuracaksanız aydınlatma taban kurulumu gibi konularda öncelikle araştırma yapmalısınız.

Birde İmza bölümünüz eksik kalmış. Lütfen imza bölümünüze AD-Soyad biliglilerinizi girin.
Birden fazla konu aynı konuyu açmışsınız. Ben birini siliyorum.

Mustafa Dilek / İzmir-Balçova
Küvezde bebek, Saksıda çiçek, Akvaryumda melek

Kendi menfaatine çalışmayan, Kendinden var edenlerin forumu
lizz
Yeni Üye

« Yanıtla #2 : 22 Şubat 2009, 19:05:44 »

Bitki koymak istiyorum çünkü içinde plastik yeşillik istemiyorum. Görsellik açısından bitkilerin ayrı bakımı varmı? Kaç tane bitki koymam lazım ve hangi türünden? Ayrıca bitkiler için ayrı mekanizmalar mı var ve melek olmasada genellikle canlı doguranları koyucam, bitki bunlar için uygunmudur?
« Son Düzenleme: 22 Şubat 2009, 19:52:21 Gönderen: Anonymous » Logged

elif teke
lizz
Yeni Üye

« Yanıtla #3 : 22 Şubat 2009, 19:11:03 »

Teşekkür ederim bilgiler için.
« Son Düzenleme: 22 Şubat 2009, 19:15:53 Gönderen: Anonymous » Logged

elif teke
lizz
Yeni Üye

« Yanıtla #4 : 22 Şubat 2009, 19:19:06 »

Bitki bölümlerini incelemiştim aslında 1 haftadır araştırma içerisindeyim ama aynı konu üzerinde farklı yorumlar alınca çevremden işin uzmanından duymak istedim. Ayrıca özür dilerim hzlı yazmamın sonuçları daha dikkatli olurum ve sitenizi yeni yeni çözmeye başladım bana biraz karışık gelmişti başlarda...
« Son Düzenleme: 22 Şubat 2009, 19:54:31 Gönderen: Anonymous » Logged

elif teke
lizz
Yeni Üye

« Yanıtla #5 : 22 Şubat 2009, 19:40:47 »

Barış Bey diğer sorumu buradan cevap verebilirmisiniz? Ben buradan soramadım kural dışıdır diye ve bu bitkileri mango kökünü her akvaryumcudan bulabilirmiyim?
« Son Düzenleme: 22 Şubat 2009, 19:55:29 Gönderen: Anonymous » Logged

elif teke
lizz
Yeni Üye

« Yanıtla #6 : 22 Şubat 2009, 20:07:36 »

Peki Barış BEY; 80 cm boyunda bir akvaryum tüm malzemeleriyle ve içinde 20 lepistes balığı ile kaç TL ye maal olur?Ve bu büyüklükte bir akvaryuma kaç adet balık koyabilirim,söylediğiniz bitkileri ve mango kökünü her akvaryumcuda bulabilirmiyim?Sorularıma cevap verirseniz sevinirim.Sayğılarımla

elif teke
mdilek
Genel Moderator
Yeni Üye

« Yanıtla #7 : 22 Şubat 2009, 20:34:05 »

Mango kökü büyük akvaryumcuların çoğunda bulunuyor.  Bitki is her yerde yok. Sık bulunan ve kolay bitkileri yinede bulabilirsiniz. Bulamazsanız internetten satış yapan sitlerden veya ilanlar bölümündeki ilanlardan temin edebilirsiniz.

Mustafa Dilek / İzmir-Balçova
Küvezde bebek, Saksıda çiçek, Akvaryumda melek

Kendi menfaatine çalışmayan, Kendinden var edenlerin forumu
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

SMF Hit Servisi

Bu site SMFHS (SMF Hit Servisi) Üyesidir
Smf Kardeşliği.Com
smf.gen.tr aracılığı ile SMF kullanan siteler arasında yaptığımız SMF Kardeşliği listemizi görmek ister misiniz?

Bu site SM Forumlar Birliğinin Üyesidir
Toplist
TOPlist Hayvanlar Alemi Hobiler Akvaryumtoplist evcil hayvanlar Aqualink AquariaFishLinks.co.cc Akvaryum Ve Akvaristleri Buluşturan Ülke zurück zur Aquapage Abenteuer-Miniriff Top20 Aquerra - Diese Topliste ist ein muss Tier-Topliste Top 21 Aquarium Sites Die besten Tierseiten Cichlid Paradise Top Cichlid Websites EASTFISH.DE - Aquarium Top Liste All Tropical Fish Topsites List Aquarium Rater, how does your Aquarium Website Rate? Aquariumrank.com - Ranking the Top Aquarium Sites on the Internet Topliste cyber-lake.com Top Fishing Sites cm-topsites Pet Sites Animal Topsites

DSK Sunar - SmfToplist.Com

Wap - Wap2 - Wap Forum - XML - Rss

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC

Arşiv: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.657 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu