31 Temmuz 2010, 00:28:30

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
English Germany French Italian Spanish Russian Norway Japanese Chinese Simplified Dutch Portuguese Greek Arabic
  Ana Sayfa   Forum   Yardım Giriş Yap Kayıt  

Reklamlar

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: İşte amatör Kurulum  (Okunma Sayısı 422 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hakanturken108
Yeni Üye

« : 07 Şubat 2009, 17:35:00 »

Bazı Forumistlerin haberi vardır, akvaryumumu yeniden kuruyorum, hatta kurdum ve  fotoğraflarını paylaşmak istiyorum, Kusura bakmayın uzun uzun yazamayacağım fotoğraflardan da anlaşılacağı üzere Öss Öğrencisiyim,
 Perşembe günü Samsun merkeze giderek ihtiyaçlarımı temin ettim(Bafra'lıyım). 10 litre Aquaclay kum ve 2 adet Slyvana grolux 18 watt florasan aldım( Lakin biri bozuk çıktı, sonradan çok yandım keşke denettirseydim diye ama gitti 14 lira adamlara mail attım ama nerde geri dönen neyse ilk yediğim kazık değil)(Ayrıca büyük şehirde yaşamak ne kadar zor, insanın dükkanına girp alışveriş yapacağım dönüpte yüzüme bakmıyor, sanki dileneceğiz Allah'ım Ya Hû!). Ayrıca züğürtte kaldık Samsunlarda cebimde bir dönüş param ucu ucuna kalmıştı,(Biraz kısa keseyim)
 Neyse Oldu günlerden Cuma Sabah hafif modifiyeli bir iç filtre çalışmasına başladım hummalı şekilde, onu hallettim sonra Öğlende hafif mola verip öğlen sonu mesaiye devam,

Akabinde Odayı hafif dağıttım, kumları yıkadım, akvaryumu yıkadım, sipariş misketleri geceden kurumaya bırakmıştım onları serdim ve ortaya hafif amatörce bir şeyler çıkarmayı başardım. ELBETTE ÇOK BÜYÜK HATALARIM VARDIR. Sizden ricam öyle büyük hatalarımı söylemeyin çünkü saten bir başıma zor yetiyorum tekrar bozup düzeltme vs. yapamam yani moralim bozulmasın!

Bu arada Aydınlatmam 18 watt grolux Slyvana 60 cm, bir adet Tasarruflu 23 Watt Fujıka 1500 lümen ampül, acaba yosun sorunu çıkartır mı? Param kalmadı bir adet daha akvaryum florasanı almaya ve ben yeniden kurulumu sırf yosundan kurtulayım diye yaptım acil önerilerinizi bekliyorum.
DIY İÇ FİLTRE,

Aydınlatma konusunda eğer mutlak şart derseniz bir tane osram Flora Alayım mı? Eğer Param olursa o 2 Lira daha ucuzdu?

Bu güne kadar çok insanın emeği oldu, bir çok şey paylaştılar benimle, Hepsine Teşekkür Ediyorum.

HaKaN TüRKeN
 Samsun, Canlı Doğuran, Melek.
Her lafa verilecek bir cevabım var. Lakin, bir bakarım lafa, laf mı diye? Bir de söyleyene bakarım adam mı diye!!!
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

SMF Hit Servisi

Bu site SMFHS (SMF Hit Servisi) Üyesidir
Smf Kardeşliği.Com
smf.gen.tr aracılığı ile SMF kullanan siteler arasında yaptığımız SMF Kardeşliği listemizi görmek ister misiniz?

Bu site SM Forumlar Birliğinin Üyesidir
Toplist
TOPlist Hayvanlar Alemi Hobiler Akvaryumtoplist evcil hayvanlar Aqualink AquariaFishLinks.co.cc Akvaryum Ve Akvaristleri Buluşturan Ülke zurück zur Aquapage Abenteuer-Miniriff Top20 Aquerra - Diese Topliste ist ein muss Tier-Topliste Top 21 Aquarium Sites Die besten Tierseiten Cichlid Paradise Top Cichlid Websites EASTFISH.DE - Aquarium Top Liste All Tropical Fish Topsites List Aquarium Rater, how does your Aquarium Website Rate? Aquariumrank.com - Ranking the Top Aquarium Sites on the Internet Topliste cyber-lake.com Top Fishing Sites cm-topsites Pet Sites Animal Topsites

DSK Sunar - SmfToplist.Com

Wap - Wap2 - Wap Forum - XML - Rss

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC

Arşiv: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.728 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu