07 Eylül 2010, 03:16:45

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
English Germany French Italian Spanish Russian Norway Japanese Chinese Simplified Dutch Portuguese Greek Arabic
  Ana Sayfa   Forum   Yardım Giriş Yap Kayıt  

Reklamlar

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: yeni bitkili karides tankı  (Okunma Sayısı 444 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
dehshet_35
Yeni Üye

« : 28 Ekim 2008, 21:58:57 »

arkadaşlar yeni bir bitkili karides tankı kurmayı düşünüyorum.fakat bir kaç sorum var:

1. 80-30-30  gibi bir tank düşünüyorum.sizce bol bitkili ve yaklaşık 20 karides için nasıl?
     2. akvaryuma önerebileceğiniz aşırı bakım gerektirmryen ve güzel bitkiler varmıdır?
     3. 4 cins  amona,kiraz,mavi ve ghost karides istiyorum her birinden 4-5 adet ve bunlardan azda olsa(zevk için) yavru almak istiyorum. bu karidesler tankta doğum yaptığında anaçların veya diğer tür karideslerin bu yavrulara zarar verme riski nedir?
     4. ve karidesler için sıcaklık bilgisi pek yok deneyimli arkadaşlar bu konudada yardımcı olurlarsa sevinirim.

yardımları bekliyorum şimdiden teşekkürler.
« Son Düzenleme: 28 Ekim 2008, 22:00:37 Gönderen: dehshet_35 » Logged

hasan ulupınar       
İZMİR-YEŞİLYURT
100-45-50
lepistes, kılıçkuyruk
vatoz, makrakantave  bol yavru
ultraaskin
Yeni Üye

« Yanıtla #1 : 02 Kasım 2008, 15:54:33 »

Kardeş benim pek bilgim yok ama bahsettiğin karidesleri nereden temin edeceksin ?

Aşkın Özacar
100-45-55 Frontosa ailesi ve yavruları
Allah herkese akıl fikir versin :)
dehshet_35
Yeni Üye

« Yanıtla #2 : 04 Kasım 2008, 15:19:38 »

Arkadaşlar çok teşekkürler.Bu arada bu karidesleri internette araştırırken Hasan Arıman diye birisinin msn sini aldım.Bu 4 tür karidesin üretimini yapıyormuş.Ayrıca her tür bitki de mevcut. Sanırım Zonguldak'tan gönderiyor.Gönderdiği kişiler çok güzel bitkileri var diyorlar.
« Son Düzenleme: 04 Kasım 2008, 15:44:54 Gönderen: Anonymous » Logged

hasan ulupınar       
İZMİR-YEŞİLYURT
100-45-50
lepistes, kılıçkuyruk
ultraaskin
Yeni Üye

« Yanıtla #3 : 04 Kasım 2008, 15:50:56 »

Dehşet kardeş eğer sipariş vermeyi düşünüyorsan beraber verelim kargo parasınıda bölüşürüz . Bende kiraz-mavi karides ve belkide bitki almayı düşünüyorum . Öm ile satış linkini vereirsen daha sonra haberleşelim

Aşkın Özacar
100-45-55 Frontosa ailesi ve yavruları
Allah herkese akıl fikir versin :)
dehshet_35
Yeni Üye

« Yanıtla #4 : 04 Kasım 2008, 17:28:43 »

Evet Barış abi söylediğin gibi moss türü istiyorum.Akvaryumda çok güzel görünüyor.Ultraaskin ben iki hafta sonra almayı düşünüyorum, haberleşiriz yinede. Zaten 4 ytl sen bilirsin istersen senin dediğin gibi yapalım.

Sn Dehşet forum kuralları gereği imlanıza dikkat etmeniz gerekiyor ve profilden imzanıza ad, soyad ve şehir bilgilerinizi girerseniz memnun oluruz.
« Son Düzenleme: 04 Kasım 2008, 17:34:07 Gönderen: Anonymous » Logged

hasan ulupınar       
İZMİR-YEŞİLYURT
100-45-50
lepistes, kılıçkuyruk
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

SMF Hit Servisi

Bu site SMFHS (SMF Hit Servisi) Üyesidir
Smf Kardeşliği.Com
smf.gen.tr aracılığı ile SMF kullanan siteler arasında yaptığımız SMF Kardeşliği listemizi görmek ister misiniz?

Bu site SM Forumlar Birliğinin Üyesidir
Toplist
TOPlist Hayvanlar Alemi Hobiler Akvaryumtoplist evcil hayvanlar Aqualink AquariaFishLinks.co.cc Akvaryum Ve Akvaristleri Buluşturan Ülke zurück zur Aquapage Abenteuer-Miniriff Top20 Aquerra - Diese Topliste ist ein muss Tier-Topliste Top 21 Aquarium Sites Die besten Tierseiten Cichlid Paradise Top Cichlid Websites EASTFISH.DE - Aquarium Top Liste All Tropical Fish Topsites List Aquarium Rater, how does your Aquarium Website Rate? Aquariumrank.com - Ranking the Top Aquarium Sites on the Internet Topliste cyber-lake.com Top Fishing Sites cm-topsites Pet Sites Animal Topsites

DSK Sunar - SmfToplist.Com

Wap - Wap2 - Wap Forum - XML - Rss

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC

Arşiv: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.512 Saniyede 23 Sorgu ile Oluşturuldu