31 Temmuz 2010, 00:23:43

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
English Germany French Italian Spanish Russian Norway Japanese Chinese Simplified Dutch Portuguese Greek Arabic
  Ana Sayfa   Forum   Yardım Giriş Yap Kayıt  

Reklamlar

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 125*40*50 (boy-en-yükseklik) bu ölçülerde akvaryum yapacağım.  (Okunma Sayısı 295 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
reliableboy
Yeni Üye

« : 12 Ekim 2008, 13:46:24 »

merhaba arkadaslar, konuda belirtiğim ölçülerde akvaryum için taban 10 mm  yanlar 8 mm uygunmudur? kuşata atacağım.

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
« Son Düzenleme: 12 Ekim 2008, 13:58:54 Gönderen: reliableboy » Logged

Hayat, yaşantı aramak değil, kendimizi aramaktır.

Mehmet ÖZMARAL
reliableboy
Yeni Üye

« Yanıtla #1 : 12 Ekim 2008, 18:57:15 »

1e5d sarı prenses,1e5d snow prenses,1e5d ahli, bula bilirsem 1e5mavi prenses ve 2 tanede vatoz
125*50*50 ölçü  için taban 10 mm yanlar  8 mm uygunmudur ?

Hayat, yaşantı aramak değil, kendimizi aramaktır.

Mehmet ÖZMARAL
Burhan
Yeni Üye

« Yanıtla #2 : 12 Ekim 2008, 23:14:18 »

12 mm camdan yaptırmanız en iyi sonucu verir 10 mm normal olabilir ama 8 mm biraz tehlikeli gözüküyor.
Yaptıracağınız akvaryum ortalama 300 litre demir profil takivyeli masaya ihityacınız olacak.
8 mm camdan kayıtlı ve kuşaklı 88*35*50h ölçülerinde akvaryumum var tam su doldurmaya korkuyorum.

Cichlidler bölgeci hayvanlardır bu şekilde üretim yapmak istiyorsan tam verim alamazsın belkide hiç verim alamazsın. Görüntü istiyorsan arada sırada yer kavgaları olsada pek sorun olacağını zannetmiyorum. Malavi cichlidleri ile vatoz bir arada barınamaz vatoz alma yazık olur hayvana.

Burhan Tülmen
İstanbul/G.o.paşa/Sultançiftliği
130 Lt 12 çöpçü
50 litre 7 Gambussia
Cihat ÇALIK
Genel Moderator
Yeni Üye

Only Discus

« Yanıtla #3 : 13 Ekim 2008, 10:39:02 »

BUrhan bey bende uzun süre 300 lt. akvaryumda malawi besledim yarvru bakımından fazlasıyla verim aldım ve akvaryumumda vatoz da vardı hiç bir sorunla karşılaşmadım. Hayvana yazık olur demekteki kastınız nedir ?

CİHAT ÇALIK
BUCA - İZMİR
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

SMF Hit Servisi

Bu site SMFHS (SMF Hit Servisi) Üyesidir
Smf Kardeşliği.Com
smf.gen.tr aracılığı ile SMF kullanan siteler arasında yaptığımız SMF Kardeşliği listemizi görmek ister misiniz?

Bu site SM Forumlar Birliğinin Üyesidir
Toplist
TOPlist Hayvanlar Alemi Hobiler Akvaryumtoplist evcil hayvanlar Aqualink AquariaFishLinks.co.cc Akvaryum Ve Akvaristleri Buluşturan Ülke zurück zur Aquapage Abenteuer-Miniriff Top20 Aquerra - Diese Topliste ist ein muss Tier-Topliste Top 21 Aquarium Sites Die besten Tierseiten Cichlid Paradise Top Cichlid Websites EASTFISH.DE - Aquarium Top Liste All Tropical Fish Topsites List Aquarium Rater, how does your Aquarium Website Rate? Aquariumrank.com - Ranking the Top Aquarium Sites on the Internet Topliste cyber-lake.com Top Fishing Sites cm-topsites Pet Sites Animal Topsites

DSK Sunar - SmfToplist.Com

Wap - Wap2 - Wap Forum - XML - Rss

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC

Arşiv: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.301 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu