31 Temmuz 2010, 00:29:14

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
English Germany French Italian Spanish Russian Norway Japanese Chinese Simplified Dutch Portuguese Greek Arabic
  Ana Sayfa   Forum   Yardım Giriş Yap Kayıt  

Reklamlar

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Dış filtre çıkışı  (Okunma Sayısı 320 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ugurs
Yeni Üye

« : 29 Eylül 2008, 19:26:34 »

Dış fitreden gelen su akvaryuma normal olarak delikli borulardan şelale şeklinde akıyor. Benim akvaryumum bitkili olduğu için ben gelen suyu akvaryum camına veriyorum bu şekilde suda daha az dalgalanma oluyor. Fakat zamanla bu borular tıkanıyor veya filterin debisi düşüyor ve su direkt olarak akvaryuma geliyor. Buda suda dalgalanmaya ve sese sebep oluyor. Böyle durumlarda tabii boruları ve fitreyi temizliyorum ama malum iş hayatı insanı yoruyor bazı dönemlerde böyle basit şeyler insanın gözünde büyüyor ve yapmıyorum veya yapamıyorum. Birde yorgunluğun üstüne su sesi pek hoş olmuyor açıkcası. Benim sormak istediğim suyu akvaryuma bu şekide vermesekte ( delikli boruları kullanmayıp ) direkt olarak versek ne gibi avantajı veya dezavantajı olur. Böylece en azından daha az temizlik yapmış olurum diye düşünüyorum. Bu konuda düşüncelerinizi yazarsanız sevirim.

Uğur Soysal
100*30*40 Bitkili Canlı Doğuran
Çiğli/İZMİR
ugurs
Yeni Üye

« Yanıtla #1 : 29 Eylül 2008, 19:52:31 »

Güzel bir fikir.  idiot2 Tabii böyle yapıp birde dış filtreyi zorlamak var  :bilmem:

Uğur Soysal
Çiğli/İZMİR
ugurs
Yeni Üye

« Yanıtla #2 : 29 Eylül 2008, 20:53:43 »

Barış Abi o zaman bende kutudan çıkan ikinci aparatı kullanarak çıkışı direkt olarak akvaryumun dibine vereyim. :istebu:

Uğur Soysal
Çiğli/İZMİR
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

SMF Hit Servisi

Bu site SMFHS (SMF Hit Servisi) Üyesidir
Smf Kardeşliği.Com
smf.gen.tr aracılığı ile SMF kullanan siteler arasında yaptığımız SMF Kardeşliği listemizi görmek ister misiniz?

Bu site SM Forumlar Birliğinin Üyesidir
Toplist
TOPlist Hayvanlar Alemi Hobiler Akvaryumtoplist evcil hayvanlar Aqualink AquariaFishLinks.co.cc Akvaryum Ve Akvaristleri Buluşturan Ülke zurück zur Aquapage Abenteuer-Miniriff Top20 Aquerra - Diese Topliste ist ein muss Tier-Topliste Top 21 Aquarium Sites Die besten Tierseiten Cichlid Paradise Top Cichlid Websites EASTFISH.DE - Aquarium Top Liste All Tropical Fish Topsites List Aquarium Rater, how does your Aquarium Website Rate? Aquariumrank.com - Ranking the Top Aquarium Sites on the Internet Topliste cyber-lake.com Top Fishing Sites cm-topsites Pet Sites Animal Topsites

DSK Sunar - SmfToplist.Com

Wap - Wap2 - Wap Forum - XML - Rss

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC

Arşiv: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.797 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu