31 Temmuz 2010, 00:31:13

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
English Germany French Italian Spanish Russian Norway Japanese Chinese Simplified Dutch Portuguese Greek Arabic
  Ana Sayfa   Forum   Yardım Giriş Yap Kayıt  

Reklamlar

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 11 lt nano akvaryum  (Okunma Sayısı 341 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
dufpanla
Yeni Üye

« : 07 Eylül 2008, 12:28:18 »

herkese merhaba. yaklaşık 2 aydır akvaryumlar ve su canlıları hakkında araştırma yapıyorum. Ne besleyebilirim bana ne uyar diye arastırıyorum. sonunda kararımı verdim. Ama akvaryumlar hakkında bir bilgim olmadığı için sizlerden yardım bekliyorum. şimdi size listemi yazacağım. Bunlar hakkında fikir, görüş veya başka birşey düşünürseniz yorumlarınızı bekliyorum.
Akvaryum boyutu: 34x14x25
Filtre: Atman HF-100 şelale
Taban: Dere kumu+lav kırığı
Bitkiler: Java moss, minyatür eledoa, mossball, anibias, greensock, su mercimeği
Canlılar: 2xKiraz karides, 2xAmano karides, 2xGhost karides, 2xMavi karides, 2xÇöpçü, 2xCüce vatoz, 3xElma salyongoz, 2xMidye ( balık türü düşünmüyorum)
Gübreleme Seachem Flowrish Excel ile yapılacak.

1) Arkadaslar bu malzemeler yeterli mi?
2) Bitkiler bu akvaryum için uygun mu? Sayıları fazla mı? Fazlaysa sadece neleri koymalıyım? sizin tavsiye ettiğiniz bitki varmı?
3) Canlılar bu akvaryum için uygun mu? Sayıları fazla mı? Fazlaysa sadece neleri koymalıyım? sizin tavsiye ettiğiniz canlı nedir?
4) Canlılar ile bitkiler arasındaki uyum nasıl olur?
5) Eklemem gereken başka akvaryum malzemesi varmıdır?

Şimdiden  herkese çok teşekkür ederim

Evren Ünver-İzmir/hatay
35x15x25 Bitkili Karides
dehshet_35
Yeni Üye

« Yanıtla #1 : 28 Ekim 2008, 21:40:03 »

akvaryumun küçük olduğu için bitki türünü az yamanı tavsiye ediyorum.alıcağın gübrelere çok dikkat etmelisin özellikle karidesler bu konuda çok hassas gübrenin içinde nitrat gibi karidesler için zararlı kimasallar olabilir.

hasan ulupınar       
İZMİR-YEŞİLYURT
100-45-50
lepistes, kılıçkuyruk
vatoz, makrakantave  bol yavru
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

SMF Hit Servisi

Bu site SMFHS (SMF Hit Servisi) Üyesidir
Smf Kardeşliği.Com
smf.gen.tr aracılığı ile SMF kullanan siteler arasında yaptığımız SMF Kardeşliği listemizi görmek ister misiniz?

Bu site SM Forumlar Birliğinin Üyesidir
Toplist
TOPlist Hayvanlar Alemi Hobiler Akvaryumtoplist evcil hayvanlar Aqualink AquariaFishLinks.co.cc Akvaryum Ve Akvaristleri Buluşturan Ülke zurück zur Aquapage Abenteuer-Miniriff Top20 Aquerra - Diese Topliste ist ein muss Tier-Topliste Top 21 Aquarium Sites Die besten Tierseiten Cichlid Paradise Top Cichlid Websites EASTFISH.DE - Aquarium Top Liste All Tropical Fish Topsites List Aquarium Rater, how does your Aquarium Website Rate? Aquariumrank.com - Ranking the Top Aquarium Sites on the Internet Topliste cyber-lake.com Top Fishing Sites cm-topsites Pet Sites Animal Topsites

DSK Sunar - SmfToplist.Com

Wap - Wap2 - Wap Forum - XML - Rss

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC

Arşiv: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.277 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu