31 Temmuz 2010, 00:29:20

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
English Germany French Italian Spanish Russian Norway Japanese Chinese Simplified Dutch Portuguese Greek Arabic
  Ana Sayfa   Forum   Yardım Giriş Yap Kayıt  

Reklamlar

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Fuar standında bizimle görev almak istermisiniz?  (Okunma Sayısı 1539 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aytekin ÇOKOY
Aytekin ÇOKOY
Genel Moderator
Yeni Üye

« : 29 Ağustos 2008, 22:10:50 »

Arkadaşlar bildiğiniz üzere Pet Show fuarı için hazırlanıyoruz.Fuarda bize destek olmak isteyen arkadaşlar için bu konuyu açmak istedim.
Eğer bizimle görev almak isteyen arkadaşlarımız var ise bir gönüllü grubu kurmak istiyoruz.Ben varım diyen arkadaşlarımız lütfen bu bölüm altında isimlerini yazdırırsalar çok memnun olacağız.Destekleriniz bizler için çok önemli şimdiden katılımlarınız için minnetarım. Saygılarımla.
« Son Düzenleme: 30 Ağustos 2008, 10:16:50 Gönderen: Anonymous » Logged

Aytekin ÇOKOY
Discus
www.asidiscus.com
bozefe
Yeni Üye

« Yanıtla #1 : 29 Ağustos 2008, 23:30:36 »

Aytekin Bey, her ne kadar İzmir'e uzak olsakta listenin başına benide yazabilirsiniz. Grin
« Son Düzenleme: 30 Ağustos 2008, 10:15:37 Gönderen: Anonymous » Logged

Cem KARA
MANİSA/TURGUTLU
0 537 5 790 790
serious
Yeni Üye

« Yanıtla #2 : 30 Ağustos 2008, 09:58:22 »

Abi pazar günü beni nöbetçi yazabilirsin.

Hüseyin Ayrancı
İzmir/Tire
serious
Yeni Üye

« Yanıtla #3 : 30 Ağustos 2008, 16:23:38 »

Alp Bey'i de aramızda görmek isteriz.
« Son Düzenleme: 14 Aralık 2009, 22:29:38 Gönderen: MAS » Logged

Hüseyin Ayrancı
İzmir/Tire
Özgür Dündar
Yeni Üye

« Yanıtla #4 : 30 Ağustos 2008, 19:44:44 »

Sorumluluk alacak kadar uzun süre kalabilirsem eğer; görev almaktan kaçınmam. Fakat söz vermeyim şimdiden.Malum okulum açılıyor. Fırsat bulursam ordayım. :)

Özgür DÜNDAR.
MAS
Moderator
Yeni Üye

« Yanıtla #5 : 31 Ağustos 2008, 01:35:41 »

Alıntı sahibi: "serious"
Alp Bey'i de aramızda görmek isteriz.

Her ne kadar cezalı olup bitkili tanklara geçmiş olsanda fuarda hep beraberiz.
  Cihat'ın oluşturmaya çalıştığı listeyi ben son haliyle yazayım;

Ben, Ali Sür, Aylin Dolanbay, Aytekin Çokoy, Barış Er, Cem Kara, Cihat Çalık, Efe Can Salar, Efecan Kurt, Emre Kursav, Emre Önem, Emre Özdil, Emre Sincanoğlu, Ferdi Atalay, Hüseyin Ayrancı, Kubilay Andaç, Mehmet İçöz, Mustafa Dilek, Onur Can Bakır, Özgür Dündar, Özgür Özek, Ramazan Çalık, Savaş Aydın, Sarp Büyüktürkoğlu, Savaş Duman ve aklıma şu an için gelmeyen tüm kardeşlerim, eşimiz, dostumuz........         
« Son Düzenleme: 31 Ağustos 2008, 01:56:33 Gönderen: MAS » Logged

Alp ALPARSLAN
Çiğli - İZMİR

Tanganyika türleri besler, başkada birşey bilmek istemez.
Aytekin ÇOKOY
Aytekin ÇOKOY
Genel Moderator
Yeni Üye

« Yanıtla #6 : 04 Eylül 2008, 14:22:17 »

Arkadaşlar bu konu biraz yanlış anlaşıldı galiba, burada yapılacak isim lisesinde yönetim olmayacak, yönetim dışında katılacak isimlerin listesi yapılacak yönetim zaten orada olmalı bu organizasiyonda yönetim olmazsa nasıl olur sizce, beni öğrenmek istediğim yönetim dışında görev alamak isteye arkadaşlar kimlerdir.

Cem KARA
Hüseyin AYRANCI
Özgür DÜNDAR

buradaki katılıma göre 3 arkadaşımız var gibi gözüküyor lütfen yönetim dışında katılmak isteyen arkadaşlar bu başlık altında adını ve msn adreslerini yazmlarını rica edeceğim.Saygılar.

Aytekin ÇOKOY
Discus
www.asidiscus.com
mdilek
Genel Moderator
Yeni Üye

« Yanıtla #7 : 04 Eylül 2008, 14:44:18 »

Mesela benim ismimde geçiyor. Tabi listeye alınırken bana sorulmamıştı fakat ben listede olmaktan memnunum.
Güzel bir emri vaki.  :F
« Son Düzenleme: 04 Eylül 2008, 14:49:25 Gönderen: Anonymous » Logged

Mustafa Dilek / İzmir-Balçova
Küvezde bebek, Saksıda çiçek, Akvaryumda melek

Kendi menfaatine çalışmayan, Kendinden var edenlerin forumu
Aytekin ÇOKOY
Aytekin ÇOKOY
Genel Moderator
Yeni Üye

« Yanıtla #8 : 04 Eylül 2008, 16:51:22 »

Alıntı sahibi: "alpinho"
Aytekin, Cihat'ın listede yönetimde olmayan farklı isimlerde var.Sadece 3 isim değil yani.
Burada kesin gelecekler ismini yazmalı Barış hocam, görmek istediğimiz kişiler değil, adı yazılır gelmedikten sonra ne kıymeti var gelecekler belli olsun ki standta kim ne gun kalacak belli olsun. İsimleri yazarız gelinmez ise hiç de iyi bir durum olmaz.
Alıntı sahibi: "mdilek"
Mesela benim ismimde geçiyor. Tabi listeye alınırken bana sorulmamıştı fakat ben listede olmaktan memnunum.
Güzel bir emri vaki.  :F

Mustafa bey örneğinde olduğu gibi. Anlaşılan Mustafa bey görev alacağını yeni öğrenmiş haberi olmadan ismi yazılmış, Mustafa bey gibi kaç kişi var daha bilmiyorum o yüzden yapılacak listnin kesin bir liste olması açısında fuarda bizlerle beraber görev almak isteyen bütün arkadaşlar lütfen adını, msn adreslerini ve ne günlerde görev alabileceklerini burada bizlere bildirin. Mustafa bey her nekadar güzel bir emri vaki yapılmış olsada, eğer görev alırım diyorsanız lütfen yine kendi rızanızla adınızı,msn adresinizi ve ne günlerde görev yapabileceğinizi yazarsanız çok memnun olurum. Saygılar.
« Son Düzenleme: 04 Eylül 2008, 16:54:11 Gönderen: a.cokoy » Logged

Aytekin ÇOKOY
Discus
www.asidiscus.com
CrazyKing1925
Yeni Üye

« Yanıtla #9 : 04 Eylül 2008, 18:35:00 »

Fuardaki bu etkinlik tam olarak ayın kaçında?

Faruk ÇALLI
emreonem
Yeni Üye

« Yanıtla #10 : 04 Eylül 2008, 18:42:50 »

Fuar tarihi 23-26/Ekim 2008  :istebu:
mdilek
Genel Moderator
Yeni Üye

« Yanıtla #11 : 04 Eylül 2008, 20:52:59 »

Ben kendim için söylüyorum. Şu dönem işyeri değişikliğim  sözkonusu. Şimdiki işyerimde olmama durumunda daha rahat bir şekilde gelirim.

Mustafa Dilek / İzmir-Balçova
Küvezde bebek, Saksıda çiçek, Akvaryumda melek

Kendi menfaatine çalışmayan, Kendinden var edenlerin forumu
CrazyKing1925
Yeni Üye

« Yanıtla #12 : 04 Eylül 2008, 23:01:52 »

Daha 1.5 aydan fazla bir süre var. Okulumun durumu ayrıca iş durumum var. O yüzden kesin birşey söyleyemiyorum.  :istebu:
« Son Düzenleme: 04 Eylül 2008, 23:29:42 Gönderen: Anonymous » Logged

Faruk ÇALLI
Aytekin ÇOKOY
Aytekin ÇOKOY
Genel Moderator
Yeni Üye

« Yanıtla #13 : 12 Eylül 2008, 00:16:48 »

Alıntı sahibi: "CrazyKing1925"
Daha 1.5 aydan fazla bir süre var. Okulumun durumu ayrıca iş durumum var. O yüzden kesin birşey söyleyemiyorum.  :istebu:
Netleşirse bilgi verirseniz çok sevinirim, sizi aramızada görmek bizim için mutluluk kaynağıdır . Saygılar.
« Son Düzenleme: 12 Eylül 2008, 00:18:41 Gönderen: Anonymous » Logged

Aytekin ÇOKOY
Discus
www.asidiscus.com
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

SMF Hit Servisi

Bu site SMFHS (SMF Hit Servisi) Üyesidir
Smf Kardeşliği.Com
smf.gen.tr aracılığı ile SMF kullanan siteler arasında yaptığımız SMF Kardeşliği listemizi görmek ister misiniz?

Bu site SM Forumlar Birliğinin Üyesidir
Toplist
TOPlist Hayvanlar Alemi Hobiler Akvaryumtoplist evcil hayvanlar Aqualink AquariaFishLinks.co.cc Akvaryum Ve Akvaristleri Buluşturan Ülke zurück zur Aquapage Abenteuer-Miniriff Top20 Aquerra - Diese Topliste ist ein muss Tier-Topliste Top 21 Aquarium Sites Die besten Tierseiten Cichlid Paradise Top Cichlid Websites EASTFISH.DE - Aquarium Top Liste All Tropical Fish Topsites List Aquarium Rater, how does your Aquarium Website Rate? Aquariumrank.com - Ranking the Top Aquarium Sites on the Internet Topliste cyber-lake.com Top Fishing Sites cm-topsites Pet Sites Animal Topsites

DSK Sunar - SmfToplist.Com

Wap - Wap2 - Wap Forum - XML - Rss

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC

Arşiv: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.769 Saniyede 23 Sorgu ile Oluşturuldu