31 Temmuz 2010, 00:13:03

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
English Germany French Italian Spanish Russian Norway Japanese Chinese Simplified Dutch Portuguese Greek Arabic
  Ana Sayfa   Forum   Yardım Giriş Yap Kayıt  

Reklamlar

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Filtreleme Materyalleri  (Okunma Sayısı 946 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
guray
Yeni Üye

« Yanıtla #15 : 13 Mart 2009, 10:14:07 »

selam bendalgıc guray tankım 260 ltr 2kat elyaf 1 katı seramık yuzuklerden   markasıda atman1  ılgılenen arkadasa cok tesekkur ederım.

Selam ben dalgıç Güray, tankım 260lt, 2 kat elyaf , 1 kat seramik yüzüklerden. Markasıda Atman 1 ilgilenen arkadaşa çok teşekkürler.

Güray Bey, forum kuralları gereği lütfen Türkçe yazım kurallarına uyunuz. Size daha kolay hitap edebilmemiz için profilden imzanıza ad-soyad bilgilerinizi giriniz.
« Son Düzenleme: 13 Mart 2009, 10:24:14 Gönderen: Anonymous » Logged

Güray KESKİN İzmir
Ufuk İnan
Yeni Üye

« Yanıtla #16 : 13 Mart 2009, 13:14:53 »

Alıntı sahibi: "guray"
selam arkadaslar ben aranıza yenı katıldım  adım guray profosyonel dalgıcım benım bırsorunum var dıs fıltre kullanıyorum fakat tankımın suyu sıgara dumanı gıbı puslu bunun nedenını bulamadımyardımcı olursanız sevınırım sımdıden tesekkur edrım

Muhtemelen akvaryumun biyolojik dengesinin oturmamasından kaynaklanır.Balık popülasyonunun fazla olması bunuda tetikler.

Ufuk İNAN
Bornova
apisto
Yeni Üye

« Yanıtla #17 : 13 Mart 2009, 13:17:17 »

Güray Bey,
Atman F-1 ler genelllikle 150 lt ye kadar olan akvaryumlar için önerilirler. Gerçi fazla bir canlı yükünüz yoksa yeterli olacaktır, ancak orta yoğunlukta ciklit akvaryumları için yetersiz kalacaktır.(Canlı bilgilerinizi vermemişsiniz tahmin yürütüyorum). filtre materyali olarak sadece elyaf ve seramik de yetersiz olacaktır. En alta seramik yüzüklerden sonra onun üstüne kalın gözenekli sünger ve elyaf daha iyi sonuç verecektir. İlk çalıştırma esnasında aktif karbon kullanmanız (geçici süreli) suyun berraklığını düzeltecektir. Şunu vurgulayayım, aktif karbonu kısa süreli( en fazla 1 hafta) kullanın, daha fazla kullanmanızı tavsiye etmem.

saygılarımla

Alpay TERAZİ
Apisto
Killifish
Bitkili
Deniz
guray
Yeni Üye

« Yanıtla #18 : 13 Mart 2009, 13:24:01 »

alpay bey verdıgınız bılgı ıcın tesekur ederım bende canlıdoguran var   benımde nıyetım karbon kullanmaktı ama ne kadar tutabılecegımı bılmıyordum.bunun ıcınde onuda bıldırdıgınız ıyı oldu. tankımda henuz coksayıda balık yok 11 adet 2.50cm boylarında kılıcve platılerim var

***Lütfen profil bilgilerini girin.
« Son Düzenleme: 13 Mart 2009, 13:27:16 Gönderen: Anonymous » Logged

Güray KESKİN İzmir
Quixilver
Yeni Üye

« Yanıtla #19 : 13 Mart 2009, 14:13:31 »

Sudaki bulanıklık kullandığınız taban malzemesinden yada dış filtreye (yıkamadan) koyduğunuz elyaftan kaynaklanıyordur.

Mehmet İÇÖZ
K.Bağlar/İzmir
"Tohum ek; vermezse toprak utansın"
guray
Yeni Üye

« Yanıtla #20 : 13 Mart 2009, 14:28:44 »

Bilgilerimi duzeltemiyorum lütfen yardım edermisıniz

Güray KESKİN İzmir
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

SMF Hit Servisi

Bu site SMFHS (SMF Hit Servisi) Üyesidir
Smf Kardeşliği.Com
smf.gen.tr aracılığı ile SMF kullanan siteler arasında yaptığımız SMF Kardeşliği listemizi görmek ister misiniz?

Bu site SM Forumlar Birliğinin Üyesidir
Toplist
TOPlist Hayvanlar Alemi Hobiler Akvaryumtoplist evcil hayvanlar Aqualink AquariaFishLinks.co.cc Akvaryum Ve Akvaristleri Buluşturan Ülke zurück zur Aquapage Abenteuer-Miniriff Top20 Aquerra - Diese Topliste ist ein muss Tier-Topliste Top 21 Aquarium Sites Die besten Tierseiten Cichlid Paradise Top Cichlid Websites EASTFISH.DE - Aquarium Top Liste All Tropical Fish Topsites List Aquarium Rater, how does your Aquarium Website Rate? Aquariumrank.com - Ranking the Top Aquarium Sites on the Internet Topliste cyber-lake.com Top Fishing Sites cm-topsites Pet Sites Animal Topsites

DSK Sunar - SmfToplist.Com

Wap - Wap2 - Wap Forum - XML - Rss

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC

Arşiv: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.42 Saniyede 23 Sorgu ile Oluşturuldu