10 Eylül 2010, 05:16:39

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
English Germany French Italian Spanish Russian Norway Japanese Chinese Simplified Dutch Portuguese Greek Arabic
  Ana Sayfa   Forum   Yardım Giriş Yap Kayıt  

Reklamlar

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: DIY Overflow (PVC Borudan...)  (Okunma Sayısı 536 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
CaN_BaKıR
Yeni Üye

« : 19 Haziran 2008, 23:54:20 »

Proje budur...

Yabancı bir sitede ölçüleri ile birlikte verilmiş projesinide buldum...

Ve bir tane yaptım.. Çok güzel çalışıyor.. Malzemeler 9 YTL tuttu.
Tesisatçıya götürüp birleştirttim.. Tabi onada para vermek gerekti..
Ancak tesisatçıya birleştirtmek yerine, kendiniz birleştirme şansınız var ise masraf sadece 9 YTL

İşte fotoğrafı.. Banyoda bidon içerisinde denedim. Çok güzel çalışıyor..

Yalnız sistemin düzgün çalışması için üstüne bir checkvalve takılması gerekiyor.. Ve bunun haricinde bir powerhead yada kafa motoru kullanmak gerekiyor...

Kafa motoru difüzörü sayesinde içeride biriken hava kabarcıkları sistmein durmasını sağlayamadan çekilir ve dışarı atılır... Check valve ise bu tepeye açılan delikten suyun geri gelmemesi için gereklidir.

Bununda niçin gerekli olduğu ve nasıl kullanıldığı sanırım aşağıdaki resimde iyice anlaşılır..

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

SMF Hit Servisi

Bu site SMFHS (SMF Hit Servisi) Üyesidir
Smf Kardeşliği.Com
smf.gen.tr aracılığı ile SMF kullanan siteler arasında yaptığımız SMF Kardeşliği listemizi görmek ister misiniz?

Bu site SM Forumlar Birliğinin Üyesidir
Toplist
TOPlist Hayvanlar Alemi Hobiler Akvaryumtoplist evcil hayvanlar Aqualink AquariaFishLinks.co.cc Akvaryum Ve Akvaristleri Buluşturan Ülke zurück zur Aquapage Abenteuer-Miniriff Top20 Aquerra - Diese Topliste ist ein muss Tier-Topliste Top 21 Aquarium Sites Die besten Tierseiten Cichlid Paradise Top Cichlid Websites EASTFISH.DE - Aquarium Top Liste All Tropical Fish Topsites List Aquarium Rater, how does your Aquarium Website Rate? Aquariumrank.com - Ranking the Top Aquarium Sites on the Internet Topliste cyber-lake.com Top Fishing Sites cm-topsites Pet Sites Animal Topsites

DSK Sunar - SmfToplist.Com

Wap - Wap2 - Wap Forum - XML - Rss

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC

Arşiv: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.215 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu