Ben aytekin inin yigeniyim hastaneden bugün çıktı durumu şuanda iyi geçmiş olsun msj larınızı kendisine okudum çok mutlu oldu, herkezlere çok çok teşekür etigni söylememi en kısa zamanda tekrar aranıza dönecegini bildirmemi istedi çok teşekür ederim...
Yahu bu konuyu ben açmıştım ama şimdi tekrar bakma fırsatım oldu. Amma sevenin varmış be hocam. Ne mutlu sana. İyi olmana sevindik. Discus yavruların seni bekler. Tekrar geçmiş olsun.
Aytekin, bu imla konusu ailede kalıtımsal birşey galiba. Yeğenine de selamlar, sevgiler. ;)
Kahkaha Kahkaha Abi,aytekin abim discus ları çok özlediğini ve merak ettigini söylüyor. İmla konusunda sana biraz iş çıkartı kendisi yazamadıgı için bana yazdırıyor artık kusura bakma kendisi gelince böyle bir problemin olmayacakmış, çünkü sitede imla kurallarına en çok uyan oymuş kesinlikle hata yapmıyormuş Kahkaha Kahkaha Kahkaha onun yalancısıyım Kahkaha
Gün ola harman ola.Doktorlar iğne vurmuş bizde tamamlayıcı tedaviyi yapacağız.Sürpriz olsun.

Bu doktorlar iğne yapmadan önceki son hali.

Buda iğne yapılmış ameliyat olmuş kısacası hepsi bir aradaki hali, bundan sonrası size ayit miş Barış bey.